Web Analytics
Jump to content

Marshall Forsterker


Ibanez90
 Share

Recommended Posts

Nei den ampen låter ikke veldig bra. Ikke la Marshall navnet lure deg. Marshall lager mange kongeamper, men den der suger no så inni ........!

Legg i ett par hundringser til å få feks en Peavey valveking combo. En av de nye epiphone forsterkerene er også meget godt omtalt. Og de koster en knapp og ett glansbilde sånn til røramper å være. Rør er nå blitt så billig at det finnes ikke noe grunn til å ikke kjøpe de.

Edited by mboogie
Link to comment
Share on other sites

Testa en MG-forsterker som en kompis hadde. Fyttirakkern, den låt fælt. Duger vel, om man bare trenger noe til å øve med, og lyd ikke er så farlig, men ellers vil jeg påstå at dette ikke er noe å samle på.

Også bråker'n no helt forferdelig også.

Link to comment
Share on other sites

jeg har Marshall MG100HDFX/MG412A Stack og når jeg først kjøpte det så var jeg fornøyd, syntes det var dritkult med half-stack på rommet. men så gikk tiden, and I grew smarter. fant ut at "wow, hva faen skal jeg med 100 watt på rommet? jeg bor jo i blokk..." jeg lot meg i tillegg lure kraftig av "anmeldelsene" av ampen. lyden er ganske så dårlig, spesielt vrengen. nå som jeg er litt smartere, innser jeg at jeg heller burde investert i en mindre og better-sounding amp. burde seriøst ha testa ut en del amper før jeg kjøpte.

så nå vurderer jeg enten en VOX ad50vt eller en peavey valveking 112 combo.

Edited by ante
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Gratulerer med unikt flott Strat. Det skumle nå er suget etter en Candy Apple Red Strat med mapleneck pre 65......sukk.  
  • Japan Strater er vel aldrig egentlig feil på noen måte. Fender Japan er bra saker. Squier Japan tidlig 80 tall er magisk, og Korea Strater fra sent 80 tall er meget bra også, har fortsatt min første gitar, en Squier Stratocaster fra 1989 klin orginal med stor tremblokk, heltre kropp, fender amerikansk strengeavstand, Fender tremolo og Fender mekanikk. (MIK E10xxxxx serienummer) Kommer aldrig til å modde den eller selge den, og den låter vanvittig bra. Gratulerer med flott Strat.  
  • Enig med forrige talere. Det så mørkt ut før du tok over, og det var nok mange som var skeptiske, men forumet har sånn sett egentlig blitt bedre, men så er det det her med antall aktive medlemmer da. Vi er nok en utdøende rase. Håper at forumet består ei stund til i hvert fall. Å drukne i div. facebook-grupper ønsker i hvert fall ikke jeg, selv om jeg legger inn noen innlegg der også, av og til. 
  • Elsker fretless! Sånn skikkelig. Har ikke tatt i en bass med bånd siden jeg fikk meg fretless i sommer en gang. 
  • Øvingshelg med ‘flinkisprosjekt’ … Så da må det øves på Steely Dan, Tower Of Power, No 4, Vulfpeck e.t.c …. Og siden det er fredag så … fretless !    
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.