Web Analytics
Jump to content

"Kallenamnet" seier det meste vil eg tru


ToreFagerheim
 Share

Recommended Posts

Heisann folk! :)

15 år gammal (1991) jærbu (ein som bur på Jæren, som mange feilaktig trur er Stavanger, men ligg litt i nærleiken). Byrja å spela akkustisk gitar i mars 2006, og kjøpte meg ein Squier Standard Stratocaster for nokre månader sidan. Har ein far som er klassisk hobbygitarist for eg vel seia, han er iallfall flink med tremolo og alt det der. :)

Speler det meste for tida, ingen klare favorittar. Har ikkje peiling på blues. Går vel for det meste i metal og klassisk, dvs. Slayer og Gaspar Sanz o.l. Folk seier eg lærer raskt, men det er jo ikkje eg heilt einig i då. Kjem vel an på om eg berre speler det eg kan eller øver inn noko nytt. :P

Av musikksmak er det variert, høyrer massemasse på streamingsoundtracks.com, fordi eg elskar filmmusikk. Ellers går det av sangar/CD'ar eg har i Slayer, Eric Clapton, Nightwish og massevis av filmmusikk.

Utstyret eg har for tida er som følgjande: Squier Standard Strat, Roland Cube-30, og den gamle akkustiske gitaren eg fekk av faren min som er litt sur i tonane, men det får vera.

Gitar er morosamt, men det har ikkje gitt noko utslag på kvinneradaren enno. :P

Link to comment
Share on other sites

+1

edit: selv om jeg klarer meg fint med én dame er det alltid stas å ha 4-5 søte jenter rundt seg når man drar frem kassegitaren på en fest ;)

edit2: ...selv om det dessverre ikke har skjedd altfor mange ganger xP

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • CAR kom visstnok ikke på fargekartet til Fender før i 1963, så finner du en original en med lønnehals (pre-59) så tror jeg du får Joe Bonamassa på telefonen med løfte om en bråta med cash😂
  • Far har en 86-87 '68 Reissue Japan Strat. Mange år siden, men jeg vet jeg brukte mye tid på trussrod for å få halsen nogenlunde rett. Såvidt jeg husker, måtte jeg legge i noen ekstra skiver på mutter for å få den til, men den ble bra. Den har veldig tynn hals med 7,25" radius (som jo er korrekt), og relativt kjip elektronikk, men den låter greit, og han brukte den mye før han kjøpte en Epiphone 335 Dot. Nå er den vel mest veggpynt. Den du har skaffet deg @Arkadianser veldig kjekk ut! 😎
  • Gratulerer med unikt flott Strat. Det skumle nå er suget etter en Candy Apple Red Strat med mapleneck pre 65......sukk.  
  • Japan Strater er vel aldrig egentlig feil på noen måte. Fender Japan er bra saker. Squier Japan tidlig 80 tall er magisk, og Korea Strater fra sent 80 tall er meget bra også, har fortsatt min første gitar, en Squier Stratocaster fra 1989 klin orginal med stor tremblokk, heltre kropp, fender amerikansk strengeavstand, Fender tremolo og Fender mekanikk. (MIK E10xxxxx serienummer) Kommer aldrig til å modde den eller selge den, og den låter vanvittig bra. Gratulerer med flott Strat.  
  • Enig med forrige talere. Det så mørkt ut før du tok over, og det var nok mange som var skeptiske, men forumet har sånn sett egentlig blitt bedre, men så er det det her med antall aktive medlemmer da. Vi er nok en utdøende rase. Håper at forumet består ei stund til i hvert fall. Å drukne i div. facebook-grupper ønsker i hvert fall ikke jeg, selv om jeg legger inn noen innlegg der også, av og til. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.