Web Analytics
Jump to content

Andy Timmons


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

Asså , jeg er rett og slett bare nødt til poste dette . For nå er jeg virkelig frelst . I en del år nå , har jeg vært 100% sikker på at vai er den beste gitaristen på denne jord , by a long shot , og også at han har den beste gitarlyden i verden . Men for en mnd siden ca , vandret en ung herre kalt Andy Timmons inn i min kjære winamp spiller...

Tonene flommet ut , og inn i øret mitt , aldri før har jeg sikla så lenge..

Stilen vil være en kryssing av chillout-jazz og VaiJohnsonSatriani stilen . Iallefall det meste (han er SINNSYKT allsidig, spiller ALT , country , surf , klasssisk , heavy osv osv the list goes on)

Han har tonen til de beste , tonevalget til de beste innen jazz , teorikunnskapene til betthoven og bach ;) , fingrene til han selv som gjør det hele , og lyden som ingen andre enn han selv matcher . Han har uten tvil den beste sololyden jeg har hørt NOENSINNE..

Så jeg BER dere på mine knææær .. Og jeg vet folk ikke er så happy for at jeg anbefaler å laste ned , men platene hans er visst litt vanskelige å få fatt på i Noreg , så det blir nesten sånn ..

Last ned :

Andy Timmons - September

Andy Timmons - There Are no Words

Andy Timmons - The Princess ..

Dere vil ALDRI angre , og det kommer til å forandre synet deres på gitar generelt , denne mannen er om ikke bedre , iallefall like god som vai , på alle sider , og mye bedre på mange av dem.

Og når JEG sier det , da er det store greier på gang ...!!

Å HERREGUD , SEPTEMBER ER SÅ BRA!!!!!!!!

Takk for moi

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 44
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har noen Timmons sanger på maskinen, og jeg syns stilen hans er utrolig kul.

Lyden er til tider som Eric Johnson sin, men spillingen er litt råere og ikke så kjedelig etter min mening ;-)

Vrengen på sangene er også utrolig..tøff :-D

Link to comment
Share on other sites

Har digget Timmons helt siden jeg hørte han for første gang for rundt to år siden. Sinnsykt god gitarist, en av de aller beste. Deilig lyd og veldig smakfullt gitarspill.

Stemmen hans er ikke fullt så bra, men man blir vant til den.

Link to comment
Share on other sites

Veldig bra saker. Liker at det er melodi i soloene hans. Blir nok en ny tur til musik sjappa nå ja. :)

Forresten, har han spilt for Joe Cocker. Han ligner veldig på gitatisten som han hadde med seg i en konsert her i Riga for et par år siden?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.