Web Analytics
Jump to content

Starkey ørepropper (Elacin ER)


Relaxed
 Share

Recommended Posts

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Veldig, veldig bra. Anbefales på det sterkeste. Demper fint, behagelige å ha i øra. Dyre, men definitivt verdt det. Går ikke på konserter/øvelser uten.

Du føler ikke en trang til å ta dem ut når du er på konsert, da? For å liksom høre alt enda bedre?

Link to comment
Share on other sites

Veldig, veldig bra. Anbefales på det sterkeste. Demper fint, behagelige å ha i øra. Dyre, men definitivt verdt det. Går ikke på konserter/øvelser uten.

Du føler ikke en trang til å ta dem ut når du er på konsert, da? For å liksom høre alt enda bedre?

jeg hører ting dårligere når jeg tar ut proppa mine, iom at lydnivået på konserter vanligvis er uhensiktsmessig høyt..

Link to comment
Share on other sites

Stavanger har kontorer i hillevåg.

står sikkert noe om oslo og trondheim på nettsiden.

bare husk og få spylt ørene skikkelig før dere bestiller time. Gå til legen og sjekk dette først. Ellers risikerer du bomtur. Hvis ørene ikke er 100% rene kan de ikke støpe.

Link to comment
Share on other sites

De fleste ørespesialister som har praksis kan tilby slike avstøpninger, og deretter bestilling av propper. Men som Eivind sier, spyl ørene! Jeg holdte på med matolje og spyleballong i over en uke før ørespesialisten var fornøyd. Jeg bruker 15 db-filter, og det funker knall! Blir verken for mye eller for lite dempet. Anbefales!

Edited by leo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.