Web Analytics
Jump to content

Line6 Pod XT


mtropolis
 Share

Recommended Posts

Testa den i helga. tenkte jeg skulle kjøpe den for å ha til øving hjemme men.... Den sugde! Trodde det skulle være noe helt nytt, men d fleste lydene var helt like den gamle pod`n

En og anna van halen lyd var kul. å recto lyden var feet. å seff. de klare lydene. men ingen av de store fete ampene den skulle eterligne var i nærheta en gang. California Crunch som skulle være en mesa (MK2,3 eller 4) var i nærheta av mesa lyd.

SKUFFA!!!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

mulig. d var hvertfall de den andre som ikke heta recto het på den gamle podden min tror jeg. men dette var ikke tremoverb lyd. virka som de hadde prøvd å smoothe lyden i en marshall 10w lekeforsterker....

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Personlig er jeg ikke så fan av prosessorer som leker andre amper, det kan kansje lkalles konservativt, men jeg får det lissom ikke helt til. Fordi lyden skal jo være slik du vil ha den, ikke slik den ble da alle programmererne på Line6 feila og lot deg ha noe som vrengte, og det var det, lissom.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.