Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Sigur Ros på Nrk-prog tors/fre, hvilken låt?


Anbefalte innlegg

Hei, tror det var på tors eller fredag kveld at jeg kanalsurfa og kom innom nrk2(?) der det var en låt som traff meg midt i hjerteroten... Det viste seg at det var Sigur Ros-konsert, men det kom noe annet islandsk jall rett etter denne låta. Den ble spilt som intro/begynnelse på et prog jeg ikke var glup nok til å merke meg og nå mååå jeg ha sangen!

Den var ganske "hard" (til å være Sigur) og hadde et ganske fett trommebrekk som gikk om og om igjen mens kisen sang det samme om igjen i noe så svartens lys stemme...

Noen bjeller, noen som kjenner igjen låta, noen som vet hvilket prog det var?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

ja, ikke sant?! Bare erger meg over at jeg ikke finner opptaket jeg hørte låta på første gang (senere funnet ut at det var Screaming Masterpiece, en dokumentar som ble vist på NRK1 på fredag 17.11) da det var bedre knall kvalitet...

Og jeg snur meg i graven over at jeg loka Sigur Ros @ roskilde pga Axl...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • det hadde vært nyttig om du hadde tatt et skikkelig bilde ned i kassen, med hjelp av et godt lys. baksiden av gitaren kan også ha betydning, da det finnes typer av treverk som er mer verdifullt enn andre. det ser umiddelbart ut som om toppen er av gran, og broen ser ut som en slik "tysk bro" (burde vel egentlig hete "trønderbro", med henvisning til barten) som noen snakker om på gamle parlor-gitarer. tipper den er gammel, men uten en nærmere titt på mekanikken er det ikke enkelt å si. rosetten er veldig enkel, og med mindre den er laget av elfenben fra elefant, vil det nok tilsi at det var en økonomimodell da den ble laget. du burde ta av strengene og rengjøre (ikke med zalo) halsen, så man kan se den bedre også.
  • HEIC er et tullete fotoformat som enkelte telefoner tilbyr. Anbefales ikke å bruke det. Her er bildene; jeg konverterte dem for deg. Når det gjelder verdi så har jeg ikke den fjerneste anelse. Gitaren ser ganske herpet ut, så med mindre det er en eller annen form for samlerobjekt eller sjelden vintage-gitar så tviler jeg på den er verdt stort.
  • Ingen info samt bilder med et filformat som ikke lar seg åpne uten videre for de fleste, er faktorer som gjør det vanskelig å få gode og fornuftige svar på det du spør om.
  • Fant tilsvarende markering her: https://forum.pedalpcb.com/threads/led-polarity.5/  Ble da positiv lang pol til firkantet hull.  Dreit meg litt ut ift. doiden. Hullet i boksen til dioden var drillet opp akkurat over plasseringen på PCB'en, så hadde ikke behøvd å lodde på ledninger fra PCB'en. Jaja.  Ble lyd! Trodde riktig nok at pedalen døde etter ca. 30 sek med test, men tror det bare var ledningen til strømmen jeg klarte å dra ut av strømforsyningen. 
  • Tror bare du må prøve og fortelle hva som fungerte da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.