Web Analytics
Jump to content

Steve vai gitar...gardin gitar.......


Kramer
 Share

Recommended Posts

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Steve Vai viser ikke takter til PR-kåthet nei!

Men han er en show gitarist, som gir folka som kommer å se han en fantastisk oppvisning av både utrolig teknisk spill og en kul attitude!

Men JEM7FPen er igrunn ikke såå kul..

Ikke min favoritt JEM ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Å showe på scenen har da ingenting med å være Pr-kåt da Gnome ..

Det er jo bare en greie for å få publikum med seg , noe han klarer . Mye kulere å være på en konsert der det er litt liv i bandet , og de beveger seg litt rundt osv , enn f.eks satriani som bare står stille , ikke har noe sceneshow eller noe annet ..

Vai er jo en entertainer av KLASSE live ..

Klærna syntes jeg egentlig er litt kule , men jeg skal innrømme at 85% av klærna hans er jævli harry :D hahaha...han har sikkert en psycho garderobe..

Jeg får det virkelig ikke til å stemme at han er pr-kåt , og jeg begynner litt å lure på om du vet hva det betyr .. Det funker jo ikke å være pr-kåt for en sånn kar som han , å prøve å selge album går jo i dass , for det er bare en veldig veldig veldig liten del av folk som hører på den type musikk nå for tida.. Er jo bare Britney og Beyonce og alle de råttne rapperne som selger. ..

så ...

Gitaren er stygg , det er jeg enig i .. . usj

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

La gardinene henge i fred, og hold dere for all del unna ROSA farge på gitaren, gutter! Herregud... ROSA knotter! Jeg begynner å tvile litt på legningen til mr. Vai... gardin-lakkert gitar, psycho garderobe og ROSA detaljer på gitaren!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.