Web Analytics
Jump to content

Steve vai gitar...gardin gitar.......


Kramer
 Share

Recommended Posts

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Steve Vai viser ikke takter til PR-kåthet nei!

Men han er en show gitarist, som gir folka som kommer å se han en fantastisk oppvisning av både utrolig teknisk spill og en kul attitude!

Men JEM7FPen er igrunn ikke såå kul..

Ikke min favoritt JEM ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Å showe på scenen har da ingenting med å være Pr-kåt da Gnome ..

Det er jo bare en greie for å få publikum med seg , noe han klarer . Mye kulere å være på en konsert der det er litt liv i bandet , og de beveger seg litt rundt osv , enn f.eks satriani som bare står stille , ikke har noe sceneshow eller noe annet ..

Vai er jo en entertainer av KLASSE live ..

Klærna syntes jeg egentlig er litt kule , men jeg skal innrømme at 85% av klærna hans er jævli harry :D hahaha...han har sikkert en psycho garderobe..

Jeg får det virkelig ikke til å stemme at han er pr-kåt , og jeg begynner litt å lure på om du vet hva det betyr .. Det funker jo ikke å være pr-kåt for en sånn kar som han , å prøve å selge album går jo i dass , for det er bare en veldig veldig veldig liten del av folk som hører på den type musikk nå for tida.. Er jo bare Britney og Beyonce og alle de råttne rapperne som selger. ..

så ...

Gitaren er stygg , det er jeg enig i .. . usj

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

La gardinene henge i fred, og hold dere for all del unna ROSA farge på gitaren, gutter! Herregud... ROSA knotter! Jeg begynner å tvile litt på legningen til mr. Vai... gardin-lakkert gitar, psycho garderobe og ROSA detaljer på gitaren!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.