Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Fornye en Squire Telecaster!


ApoteX

Anbefalte innlegg

Hei, Squire er ikke akkurat kjent for å ha best lyd når de er plugget til forsterkeren, iallefall ikke min,

Isteden for å kjøpe ny gitar (noe jeg ikke har penger til)

er det mulig og kjøpe bedre mikrofoner isteden?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg mener at oppgraderinger ofte ikke betaler seg.

Treværk og andre deler blir ofte en flaskehals, og så er det dyrt å kjøpe PU's..

Men om en gjør et kupp på nette og setter det inn selv så kan det vel gå..

Tja. Jeg er strålende fornøyd med oppgraderinga jeg gjorde i min egen gitar. Den er selvlakkert i tillegg, så treverk er vel ikke flott, men det er allikevel fantastisk mye bedre lyd enn det var i den før, og den er bedre å spille på og ser fetere ut enn noe annet jeg har sett til 3000kr =)

Men noen (de fleste?) ville vel kanskje putta inn noen fler kroner og kjøpt seg en ny gitar. Men jeg er som sagt fornøyd med de to SD'ne jeg putta i min =)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei, Squire er ikke akkurat kjent for å ha best lyd når de er plugget til forsterkeren, iallefall ikke min,

Isteden for å kjøpe ny gitar (noe jeg ikke har penger til)

er det mulig og kjøpe bedre mikrofoner isteden?

Ny mikker er en god idè. Det er masse bra å velge mellom.

Skal du ha en perfekt gitar, så må du sikkert legge en 40-50.000 på bordet, skal du ha en gitar som fungerer til det aller meste så duger en oppgradert Squier utmerket. en tusenlapp i pickups og kanskje nye stemmeskruer pluss en god justering/intonasjon, så har du en bra og billig gitar.

Hvis du ikke liker å lodde, så er forslaget her om en Mexico-tele også en bra idè. Hvis du vil selge den, send meg en mail for jeg har noen løse amerikanske telemikker som trenger en gitar...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
  • En god strømforsyning er også viktig. Brettet mitt ble betydelig bedre mtp støy etter at jeg satte inn en PS med isolerte utganger og nok kapasitet. 
  • Da begynner prosjektet å nærme seg ferdig: Fin lyd. Koblet pickups´n slik at begge er inne i mid, og separat tonekontroll på begge.  God å spille på er den også.   Så får jeg samtidig komme med en liten feilkorrigering. Det øverste bildet i mitt innlegg der jeg nevnte hvilken gitar jeg skulle basere denne på er feil. Det er ikke bilde av hans 77, men 74´n i (trolig) 1987. I siste fase før den ble "pensjonert" ble brettet m/OBL-450´ne satt i den:
  • Du kan jo i teorien legge mange etter hverandre - om alle er på så er det jo ikke sikkert at det låter like bra  https://www.youtube.com/embed/F4mnrbvJ01Y
  • Da er det bare å prøve seg frem med andre ord.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.