Web Analytics
Jump to content

Søker medlemmer til teknisk BM band og kritikk på kjapp innspilling


Robogn
 Share

Recommended Posts

Hei og hopp! :)

Svartmetalbandet "Morgenroede" søker: Bassist, synthist og vokalist. Bandet består nå av trommis og to gitarister, mangler altså halve bandet. Vi har nå for tiden en bassist, men han er så godt som ute siden han satser på mer jazza saker. Er også på talefot med en dyktig vokalist, men instrumentalistene må på plass for å kunne teste han ut. Kan jo begynne med å fortelle litt om bandet og hva vi gjør:

Vi bor i Skien/Telemark alle mann. (Dette betyr ikke nødvendigvis at eventuelle nye medlemmer må være bosatt i samme by eller fylke, hvis vi får satt en god ordning på det ;) )

Vegar: Går VK1 på musikklinja. Spiller i rockebandet Aaron og i Morgenroede.

Robin: Går VK1 på musikklinja. Spiller i prog. metalbandet Illusion og i Morgenroede.

Jo Henning: Går 1 året på fagskolen i porsgrunn. Spiller i Morgenroede, Aaron og et pønk/ska band som heter Taliban.

Vi er seriøse og fokusererer på å lage bra musikk. I følge oss er ikke Black Metal den eneste gode musikken her i verden, vi liker forskjellige typer musikk, og dette preger musikken vår. Vi varierer musikken vår med melodier, harmonier, litt seigere partier i retning Death Metal, og rolige partier.

Når det gjelder dyktighet stiller vi selvfølgelig krav, (dette gjelder også ting som ”scenisk attitude”), og vi vil ha kvalitet over det vi gjør Derfor har vi gjort en kjapp innspilling av en av låtene våre slik at dere kan høre selv hva som eventuelt blir jobben din/deres. Hvis det høres interessant ut eller dere lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt på;

robinogn@hotmail.com

johenningb@hotmail.com

Vi setter også stor pris på kritikk på låta, men ta i betrakning at det ikke er lagt altfor mange timer i innspillingen, og at det ikke er vokal på den. (Denne låta skal ikke brukes til noe demo eller lignende, den er bare for å vise folk hva vi driver med)

Link til låta: http://www.amplified-authority.com/BM%20i%20D.mp3

Mvh. Robin Ognedal, Vegar Løtveit og Jo Henning Børven

Edited by Robogn
Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :) Er veldig åpene for kritikk og forbedringspotensiale! Synd det ikke har vært noen synthister eller bassister innom her! Hvis dere veit om noen aktuelle som kunne vært interessert hadde det vært kanon om dere sa ifra!

Link to comment
Share on other sites

Joda sant nok! Men aktuelle musikere da! som du ikke kategoriseres under i og med at du ikke er herifra ;) Men nei ikke så voldsomt stort metalmiljø. Det er iallefall ikke mange gode musikere her.. Tighthet er stort sett et ukjent begrep kan du si..

Link to comment
Share on other sites

Kult, kult.. Du har rett i at det er dårlig med metallmusikere som kan spille noe tight.. hehe. Ihvertfall latterlig de forsøkene jeg har hørt på "Enter sandman" på kulturskolen.. Og lengre kommer de ofte ikke her i fjorden ;) hehe.

Jeg liker desverre ikke å spille i band (så langt ihvertfall), jeg er for egoistisk til å inngå noe som helst kompromiss på mine idéer og jeg liker garantert ikke alle idéene deres så det er nok bare å drite langt oppi ;D

Link to comment
Share on other sites

Kult, kult.. Du har rett i at det er dårlig med metallmusikere som kan spille noe tight.. hehe. Ihvertfall latterlig de forsøkene jeg har hørt på "Enter sandman" på kulturskolen.. Og lengre kommer de ofte ikke her i fjorden ;) hehe.

Jeg liker desverre ikke å spille i band (så langt ihvertfall), jeg er for egoistisk til å inngå noe som helst kompromiss på mine idéer og jeg liker garantert ikke alle idéene deres så det er nok bare å drite langt oppi ;D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hør med Roy Bang,( rbguitars) https://www.facebook.com/rbguitars2/  
  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" gitarer som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.