Web Analytics
Jump to content

Iron Maiden, 21. november i Valhall


Emmpu
 Share

Recommended Posts

Jau, har mine billetter sikret, noen andre som skal dit?

Er det noen som kan forklare meg hvor Valhall ligger? Evt. arrangere et møte et sted i Oslo, så kan vi sammen dra til Valhall, er Oslo S. en mulighet?

- Emmpu

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 48
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg skal jeg skal jeg skal!

fy faen så lang tid det har vært siden februar nå, men fy pokker som det er verdt det. gleder meg som en liten unge!

hmm... kan dessverre ikke hjelpe til med vei, da jeg ikke er helt sikker på hvor det er selv. Kommer til å kjøre fra horten, så velger nok gulesider.no for å finne veien. er ikke så vanskelig å komme seg dit, og går sikkert noe tog eller trikk eller noe.

sikkert noen oslofolk her som kan hjelpe deg, though =)

Link to comment
Share on other sites

Ta bussen eller T-banen mot Helsfyr, husker ikke nummer, så sjekk på et kart hvor nærmeste stoppested ved Valle Hovin er, for Valhall er like ved. Ved siden av Valhall ligger det en stor gresslette med noen fotballbaner på, hvor Vålerenga trener, så skal være lett å finne. Er bare en stor hall der:)

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg drar blir det tredje gangen min og! Men tror ikke jeg har råd i år. De kommer nok tilbake snart! :)

Jeg har verdens absolutt beste kjæreste. Står på kjøkkenet og lager mat og så kommer hun med en liten pakke. Inne i den ligger en lommebok, og oppi den ligger to biletter til valhal. Fy faen jeg gleder meg! Blir konge kult!

Link to comment
Share on other sites

Hva er ønskelisten på sanger her da? Ønskelisten min er lengre enn to konserter, men det er det fine med at de kommer ganske ofte til Norge. Men jeg må høre Number of the Beast. The Trooper, Ghost of the Navigator, Wickerman, 22. Acacia avenue. Running Free. Different World. Fear of The dark. M.m

Link to comment
Share on other sites

Nå er konserten ferdig og jeg er hjemme. Var en fantastisk konsert. Skal kanskje ikke si alle sangene? Er vel kanskje noen fra Bergen her som skal på konserten 23. Og så må jeg gi skryt til vaktene i vallhall. Var raske til å gripe inn når folk ble for fulle og tullette.

Link to comment
Share on other sites

Da var man hjemme igjen ja. Enig med deg Vampyro, en fantastisk konsert. Skal dog nevnes at jeg syntes det ble litt mye å spille hele det nye albumet. En fantastisk plate, deres aller beste faktisk, men den blir litt for mye live. Man kan ikke gjemme bak et bordbein at den nye plata har litt for lite allsangfaktor for å klare seg 100% i over 70min live. Det førte jo også til at det ble litt for lite tid for klassikerne, og 5 sanger fra før 2006 ble litt for lite for meg.

Men som sagt, en utrolig rå konsert, en mye bedre opplevelse enn den forrige, og et mye bedre konsertsted enn sist, (spektrum er ganske dårlig til konserter, egentlig) selv om jeg sangmessig likte den forrige bedre. Men ja.. Beste konsertopplevelse noen sinne!

Og når det kommer til sangliste så er jo den allerede offentliggjort ganske mange steder, men jeg gidder ikke skrive sangliste nå, så Google for den bergenser som ikke klarer vente to dager ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.