Web Analytics
Jump to content

Annonser på musikkpraksis


MrWalker
 Share

Recommended Posts

Det er ikke det at det er det som selges som er irriterende... men hvor mange ganger skal man lese at den samme fyren skriver at han "må selge unna noe utstyr, og må dessverre selge denne...."

Jeg mener.. en og annen gangen, men come on... når du er overaktiv på salgsfronten og selger 3 og 4 i slengen, og annonserer flere basser i året, da MÅ du ikke selge noe som helst! Da spekulerer du i morsomt utstyr og forsøker å spille på "OJ-dette-er-en-kjempegod-deal-som-jeg-ikke-kan-la-gå-fra-meg"-drømmen hos oss alle!

:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Guest HeavyBassDude

oy! ikke mobb! eg e på fjerde bassen i år(så langt virker det som eg blir på den til en forskjell.. eneste som skjer e at eg legger til en.)

Link to comment
Share on other sites

Guest HeavyBassDude

Den jeg stusser mest over er : "Må selge denne pga plassmangel". Alså.. hvor seriøst stor plass tar en gitar :-)

det finnes og vegghengere, slik at de ikke tar plass på gulvet lenger.. :P

Link to comment
Share on other sites

Den jeg stusser mest over er : "Må selge denne pga plassmangel". Alså.. hvor seriøst stor plass tar en gitar :-)

Hehe, enig i at det høres rart ut :P

Har sett det samme med gitarer. Slagverk kan jeg i og for seg forstå at fører til plassmangel, men en gitar? Har sett en annonse en gang av en fyr som solgte en Steve Vai signatur gitar til 8000 pga alvorlig pengemangel. Den mener jeg er holdbar ettersom de er langt mellom hver gang du ser en slik gitar blir solgt brukt

Link to comment
Share on other sites

Det som virkelig er irriterende her er at de samme annonsene ser ut til å formere seg, og legge seg på toppen igjen hver eneste dag, uten at den gamle blir slettet, dermed blir man sittende å se igjennom de samme annonsene på sidesvis før man endelig kommer ut av helvete.

Det andre er at det koster 400 spenn for å annonserer, eller abonnemere på musikkpraksis, skulle vært mulig å legge inn en annonse der i ny og ne for 25 spenn eller noe, som på finn.

Link to comment
Share on other sites

hehe... ser at det er flere som irriterer seg over dette. :D

Plassmangel eller hva som helst... (akkurat det med plassmangel kan jeg til dels forstå...). Men det blir å spille på litt feil strenger. Jeg forstår at hvis man driver en butikk så "MÅ" man selge instrumenter for å overleve. Men man formulerer se ikke sånn likevel!

Skulle tatt seg ut... Ny annonse fra Sound1 eller Hagström Musikk: "Vi må selge instrumenter, og ser oss nødt til å selge denne Sandberg-bassen snarest."

:)

Link to comment
Share on other sites

Guest HeavyBassDude

når vi er inne på hagstrøm... fungerer de der kontakt skjemaene på hagstrøm/tre45 sine sider egentlig? får ikke svar fra noen av de...

jeg må innrømme at det er sykt irriterende når folk ikke sletter annonsene når de legger ut ny runde... eg sletter de hvergang før eg legger ut ny...

Link to comment
Share on other sites

litt dårlig å måtte fortelle hvorfor man selger noe ja, men mange føler vel at de må vise det ikke er fordi det er et dårlig instrument. er endel kjøpere som spør også veit jeg. "hvis han skal selge den billig kan den jo ikke være bra" :D

for øvrig skjønner jeg veldig godt det med plassmangel! mulig jeg må selge noe selv akkurat pga det. evt finne en lagringsplass til hardcases, om ikke annet. 6 instrumenter, 5 hardcases, 3 gigbags på 18m2 hybel? trangt. og nå får jeg en til :ninja:

Link to comment
Share on other sites

litt dårlig å måtte fortelle hvorfor man selger noe ja, men mange føler vel at de må vise det ikke er fordi det er et dårlig instrument. er endel kjøpere som spør også veit jeg. "hvis han skal selge den billig kan den jo ikke være bra" :D

for øvrig skjønner jeg veldig godt det med plassmangel! mulig jeg må selge noe selv akkurat pga det. evt finne en lagringsplass til hardcases, om ikke annet. 6 instrumenter, 5 hardcases, 3 gigbags på 18m2 hybel? trangt. og nå får jeg en til :ninja:

Det er nok som oftest et forsøk på å forklare, ja. Men når man har 6-7 aktive annonser til en hver tid, da blir det litt teit. Da får man heller si det som det er, at man er en utstyrsfreak og elsker å kjøpe og selge utstyr. For min del synes jeg det er helt greit og forklaring god nok. en selger som juger på seg en grunn til å selge noe er ikke noe særlig tillitvekkende, synes nå jeg! :blink:

Ellers er jeg enig i det med plassmangel. Har riktignok et rekkehus, men det er ikke bare jeg her, så det blir trangt nok. Hadde det ikke vært for Rockstand sin geniale "7-i-rekke" stativ og et par galger, så hadde jeg nok måttet kvitte meg med noen snart. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" gitarer som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.