Web Analytics
Jump to content

Løp og kjøp?


leo
 Share

Recommended Posts

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Merkelig, så at et svensk firma hadde akkurat det samme tilbudet, men det varte ikke lenger enn 2-3 uker tror jeg.

veldig fine gitarer, men merk, hvordan kvaliteten på finishen du får, er til dels veldig usikker. noen ser fantastiske ut, og noen ser rimelig rævva ut.

men fine gitarer om du får en riktig en ;-)

Link to comment
Share on other sites

veldig fine gitarer, men merk, hvordan kvaliteten på finishen du får, er til dels veldig usikker. noen ser fantastiske ut, og noen ser rimelig rævva ut.

Kan det være en knall gitar selv om den ser litt skrall ut?

Edit: Har fargen noe å si på gitaren? Er det noen forskjell på gitarene tenker jeg på...

Edited by johannes
Link to comment
Share on other sites

Jeg tipper de har tenkt å tømme lageret for fadeds, og at denne produktlinjen ikke fortsetter i 07. Jeg har selv en som jeg er veldig fornøyd med. Det er en player, for å si det slik. Det er ikke alle lønnetoppene som er like bra (det er bare AA, tross alt, som på de vanlige standardene), og flammingen blir mindre tydelig uten klarlakk og alt det der. Jeg synes det oppveies av den deilige følelsen av matt finish på hals og kropp. Etterhvert så blanker den seg også til litt, slik at den bare ser godt brukt ut. Det har i alle fall skjedd på baksiden av halsen og øverst på kroppen hvor underarmen hviler.

Gitaren min fikk jeg til en veldig god pris, og jeg hadde nok ikke kjøpt den hvis jeg hadde hatt valget mellom den og en vanlig standard til 1000 kr mer (mest av forfengelighetsgrunner - en standard skal ha lakk), men til 13k er det et røverkjøp. Det er selvfølgelig alltid litt gambling å kjøpe gitar usett, men du får vel sannsynligvis solgt den igjen om du skulel finne deg et bedre eks senere. Ja, og så har man returrett på postordre...

Ta en titt på http://www.lespaulforum.com/forum/forumdisplay.php?f=2

Veldig mange skryter fadedene opp i skyene der, både lyd- og spillemessig. De fleste er nok likevel enige om at en historic med skikkelig nitro klarlakk ser bedre ut (og sikkert også en vanlig standard ;))

Edited by larseko
Link to comment
Share on other sites

Tipper det også er fordi de sikkert ikke har solgt så bra av disse.

Har enda til gode å se noen bruke en slik gitar, og det skjønner jeg godt, jeg synes ikke de er noe pene i det hele tatt. Den slitte finishen kommer absolutt ikke til sin rett, og ser i stedet ut som en halvferdig gitar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.