Web Analytics
Jump to content

problemer med choruspedal


eroald
 Share

Recommended Posts

hadde tenkt å kjøre echotappen og boss ch-2 i effektloopen til devillen min... viss jeg bare kjører chorusen gjennom så funker det fett, men dersom jeg kobler delaypedalen min etter den så funker det ikke:( funker heller ikke forran forsterkeren når jeg kjører den sammens med ocdpedalen min, men kjører jeg den alene så funker det!

noen råd?

Link to comment
Share on other sites

hadde tenkt å kjøre echotappen og boss ch-2 i effektloopen til devillen min... viss jeg bare kjører chorusen gjennom så funker det fett, men dersom jeg kobler delaypedalen min etter den så funker det ikke:( funker heller ikke forran forsterkeren når jeg kjører den sammens med ocdpedalen min, men kjører jeg den alene så funker det!

noen råd?

Har du testet en annen delaypedal i samme konfigurasjon som tenker å bruke echotappen din i? Hvis du da får lyd i choruspedalen din så tyder det på at Delaypedalen ikke er med på leken. Hvis delayen funker alene i sløyfen med ikke chorusen, så anbefaler jeg deg å skifte choruspedal. BOSS CH-2 (etter min husk er det Super Chorusen, en lyseblå sak fra rundt 80-tallet) er ikke verdens beste choruspedal med tanke på kvalitet. Den var vel den første billige choruspedalen til BOSS.

Ellers ville jeg ha testet kabler og pedaler, sett om alt er i sin skjønneste orden der. Så ville jeg ha testet effektrekka foran forsterkeren og så testet forsterkeren med andre pedaler i sløyfa for å se om det funker.

Link to comment
Share on other sites

Når du kjører echotap'en i fx-loopen, har du husket å stille inngangstrinnet slik at det er tilpasset linjesignaler? Da jeg sendte den til deg var den stilt for gitarsignal.

Ellers synes jeg det er veldig rart, men enkelte kretser kan være ekstremt følsomme på omgivelser de ikke er glade i. Jeg kjørte jo min Boss CH-1 sammen med EchoTAP'en uten noe problem whatsoever, så det burde jo funke.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.