Web Analytics
Jump to content

Eric Johnson


johannes
 Share

Recommended Posts

Fant ingen tråd om han, så her er den! :) Har nå virkelig fått øynene opp for denne geniale gitaristen. Kort sagt:

Han har alt. Teknikken hans er på linje med Vai og Petrucci og gutta der. Han har sin egen unike spillestil. Hvis ikke han har "feel", hvem har det da? Er det i det hele tatt noe han ikke har?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 44
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Digger musikken hans! Han har en tone som er helt utenomjordisk. Spiller veldig smakfullt, og kan dra på noe sinnsykt når han føler for det. :D Vokalen hans kan jeg styre meg mer for, den kan han spare seg. ;) Mener å ha lest et sted at Jeff Beck ble paff da han så EJ for første gang, og sa at han selv bare var en pinglegitarist sammenlignet med han. Har nok litt mer sansen for JB, men det sier jo litt om EJ óg. Skal prøve å finne igjen det sitatet (om det noengang har funnet sted).

Link to comment
Share on other sites

Kul fyr han, fet lyd og, men ikke alle sangene hans er like fete ;)

Enig i den. Har mange sanger som er helt geniale, også ganske mange som er helt bånn. (btw, Alien Love Child, et live-album -- der er det bare fete sanger tror jeg, skal høre på det igjen i morgen. Men det anbefales på det sterkeste!)

Edited by Torh
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.