Web Analytics
Jump to content

Blir gaaal


_morten_
 Share

Recommended Posts

 • 2 months later...

Åh, var det slik låta var ja. Jeg nynna på den feil, men min versjon inni hodet mitt gikk i 4/4. :P

Men uansett:

takt 1: 4/4

takt 2: 7/8

takt 3: 4/4

takt 4: 7/8

takt 5-8: 11/8

Trommegreia på slutten: 9/8

Yehaaaw

Link to comment
Share on other sites

Hehe ikkje begynn. Feks at det e 12 brød i en hotdogsbrødpose men bare 10 pølser i de fleste pølsepakker (pølseprodusentene har forbedret seg, har sett pakker med 12 i, men før var det ikkje sånn). At Solo Pasjonsfrukt inneholder hele 7% eplesaft men bare 0,8% pasjonsfrukt eller noe sånt, og at det ikkje finnes bilde av eple på ettiketten men alle andre frukter i brusen. De "nye" tingene på skru- cola korkene. De e tjukke og ekle å tygge på, de gamle var best. Listen e nok lengre, men e trøtt no, vil sove :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.