Web Analytics
Jump to content

Jeg røyk en streng på Schecter'n min


Pappa
 Share

Recommended Posts

Heisann, etter å ha leka litt mye med floyden røyk jeg den dype E-strengen :-( Er det noen som har en god guide til hvordan jeg får ting i lage igjen? Jeg skulle også gjerne likt å stemme den ned i D, hvordan gjøres det? Skal jeg bare blokke broa i nøytralposisjon (med dørstopper f.eks.), stemme, låse og finstemme? For å stemme ned, må jeg justere på noe fjærgreier? Takk for all hjelp :-)

Edit: Jeg justerte forresten på en av de som stikker ut helt nederst på floyden, de som peker mot straplocken nederst. Da gikk stemminga vekk for å si det sånn. (Må ha umbraconøkkel for å justere). Uhm, jeg dro den til igjen, og stemte opp, er dette riktig? Kan hende strengen bare hoppa ut av sadelen, og ikke røyk.. :-/

Edited by Pappa
Link to comment
Share on other sites

Sliter litt med å forstå hva du har gjort. Men, les for all del den informasjonen som fulgte med gitaren. Les også på nett, og spør, før du foretar noen justeringer på ting du ikke vet hva er godt for. Kan fort koste noen lapper for å få det justert riktig om du står i beit.

En flytende tremolo, uansett merke og variant, må ha en balanse mellom fjærene bak og strengene for å fungere optimalt. Dersom du senker lav E streng til D, så fjerne du også litt av "draget" totalt sett hos strengene. For å kompensere må du da slakke fjærene bak.

Det finnes en god del guider som viser dette på en god måte. www.ibanezrules.com har en god guide, under tech. Sjekk den ut.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har endel slike blokker til Ibanez Edge/Lo-Pro Edge tremoloene. Men ikke til andre, om det ikke skulle være av samme dimensjon. :)

Faktisk, kunne jeg ha trengt et sett med sånne blokker. Kunne jeg ha kjøpt ett sett med 6 blokker av deg for en billig penge? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.