Web Analytics
Jump to content

Musikk og radiospilling


Æljen
 Share

Recommended Posts

Hører litt på radio innimellom men orker ikke høre på lenge av gangen. Grunn til det er A og B lista musikk. Vi blir bombardert med samme låt om og om igjen. Og selv om låta er fin så mister den fort sin sjarme når den blir spilt varm av radioene.

Når en låt er A-lista har den vel spilling bortimot hver time, altså over 20 ganger i døgnet. Dette er for meg helt meningsløst. Det burde vært større variasjon så det åsså hadde vært plass for flere artister.

Det må være mange som føler det samme som meg her. På tide med ett lite opprør mot mediene snart mener nå jeg.

Tv er jo ikke det spor bedre da. Da Røyksopp slapp "Eple" blei den A-lista på Mtv med 80 spillinger i uka!!

Er det jeg som har blitt til en sur liten "besserwisser" eller har jeg noen flere med meg her?

Edited by Æljen
Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Synd at vi ikke har gode radiokanaler i Norge. Eneste som kan ligne på noe er P3. Har endel bra programmer, samt vettuge programledere som veit å ikke spille de aller verste låtene. De har i tillegg program som pyro for oss som liker det litt hardere.

Desverre ikke nok god musikk til å bli rangert som en GOD radiokanal.

Kunne igrunn tenkt meg å jobbe innen radio selv.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Så forresten Headbangers Ball på MTV for ikke så lenge sia.

Ikke overraskende var det mye dritt som tydeligvis MTV ser på som metall.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hører selv ikke på radio, men vet at det med ihjelspilte låter er et større problem i USA der du har såkalte 'classic rock'-stasjoner der enkelte låter har blitt spilt nærmest kontinuerlig i mange år.

Mye dritt i radioen ja. Har veldig sansen for Henning Kvitnes - Gutter, men den sangen ble ikke spillt særlig mye. På lokalradioen i Egersund kjenner jeg heldigvis en av djene. Han spiller så og si på kun det folk ønsker å høre. Når han har sending blir det litt variasjon for å si det sånn. En del artige overganger blir det jo når man spiller Rune Rudberg først og KISS rett etterpå. Utrolig hyggelig fyr.

Link to comment
Share on other sites

Så forresten Headbangers Ball på MTV for ikke så lenge sia.

Ikke overraskende var det mye dritt som tydeligvis MTV ser på som metall.

Jeg synes den norske Headbangers Ball har mye fett.

Link to comment
Share on other sites

Problemet som jeg ser det er at det er noen få mennesker som bestemmer hva som blir A-lista og dermed bestemmer til stor grad hva som skal bli spillt og selge. Dette har bl.a Håkon Moslet litt motvillig innrømmet.

Vi her inne er jo over gjennomsnittet intressert i musikk og derfor har andre kanaler å finne musikken vår på, men den gemene hop blir servert vglista og godtar det.

Dette gjelder selfølgelig riksdekkende medier, ikke de lokale.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.