Web Analytics
Jump to content

gitarting.no


eXX0n
 Share

Recommended Posts

 • Replies 41
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dette lukter parallellimport...desverre...

Hva menes med prallellimport?

Sannsynligvis at man forbigår distributøren som har enerettighetene på det markedet du selger et gitt merke på. Gibson selger f. eks. alle sine gitarer i Norge gjennom Luthman. Det betyr at hvis du skal selge Gibson-gitarer i Norge, så må du få dem fra Luthman. I Gibsons tilfelle så har deres distributører og forselgere i utgangspunktet ikke rett til å selge gitarene utenfor sitt godkjente marked. Derfor har ikke music123 i USA lov til å shippe Gibson-gitarer ut av landet.

Når du forbigår alle slike avtaler, kjøper fra billige kilder i utlandet og selger det i Norge, så driver du parallellimport. Slik har jeg i alle fall forstått det. Dette betyr sannsynligvis at vedkommende hobbyimportør får sin beholdning fra leverandører som også er tilgjengelig for alle oss andre, dvs. en eller annen billig rekvisitanettbutikk i statene. Enten det eller så har han fått en god deal med noen som selger mye.

(Til en annen post:)

Everlystrenger? Vel, da har du Stringsandbeyond. 30 spenn pakken eller mindre. Stringsite.dk er også sabla billig, og strengene deres har jeg ikke klart å finne noe å utsette på, både sammenlignet med Everly og D'Addario.

Link to comment
Share on other sites

Kan matche disse prisene til dere som sender en spesifikk mail om det (til stikker.no). Husk at vi lagerfører stort sett alle våre varer. Denne fyren driver og bestiller 2 ganger i måneden, og har mye lengre leveringstid. Dårligere betalingsløsninger. Etc etc.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.