Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

gitarting.no


eXX0n

Anbefalte innlegg

  • Svar 41
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Dette lukter parallellimport...desverre...

Hva menes med prallellimport?

Sannsynligvis at man forbigår distributøren som har enerettighetene på det markedet du selger et gitt merke på. Gibson selger f. eks. alle sine gitarer i Norge gjennom Luthman. Det betyr at hvis du skal selge Gibson-gitarer i Norge, så må du få dem fra Luthman. I Gibsons tilfelle så har deres distributører og forselgere i utgangspunktet ikke rett til å selge gitarene utenfor sitt godkjente marked. Derfor har ikke music123 i USA lov til å shippe Gibson-gitarer ut av landet.

Når du forbigår alle slike avtaler, kjøper fra billige kilder i utlandet og selger det i Norge, så driver du parallellimport. Slik har jeg i alle fall forstått det. Dette betyr sannsynligvis at vedkommende hobbyimportør får sin beholdning fra leverandører som også er tilgjengelig for alle oss andre, dvs. en eller annen billig rekvisitanettbutikk i statene. Enten det eller så har han fått en god deal med noen som selger mye.

(Til en annen post:)

Everlystrenger? Vel, da har du Stringsandbeyond. 30 spenn pakken eller mindre. Stringsite.dk er også sabla billig, og strengene deres har jeg ikke klart å finne noe å utsette på, både sammenlignet med Everly og D'Addario.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan matche disse prisene til dere som sender en spesifikk mail om det (til stikker.no). Husk at vi lagerfører stort sett alle våre varer. Denne fyren driver og bestiller 2 ganger i måneden, og har mye lengre leveringstid. Dårligere betalingsløsninger. Etc etc.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.