Web Analytics
Jump to content

Al Stevens gitar?


glasgowkriss
 Share

Recommended Posts

Var på siste konserten JR Ewing her. Men på siste låta kasta gitaristen ut gitaren til publikum. Jeg fikk tak i den og fikk den med meg hjem.

Det er en telecaster, men den heter Al Stevens Powerfret Series. Søkte på google og fant ingenting uten om en fyr som hadde tatt bilder av sine egne gitarer.

Noen av dere som har hørt om merket og hvor mye den er vært. Den er veldig tung og god å spille på.

Link til den eneste sia jeg fant:

http://www.nameaudio.de/guitargear/Tele.html

Tele6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Har ingen anelse, men det later til å være en ok gitar. Umulig å si noe salgsverdi uten å vite mer om den. :) Men kanskje bra nok til å ta vare på?

Al Stevens er vel gitaristen som kastet gitaren til deg? Eller i det minste en gitarist. Om du skrur av halsen kan du være heldig og finne mer info om produsent i halsfestet. Trenger ikke ta av strengene eller noe for å sjekke det. :)

Link to comment
Share on other sites

Al Stevens er vel gitaristen som kastet gitaren til deg? Eller i det minste en gitarist. Om du skrur av halsen kan du være heldig og finne mer info om produsent i halsfestet. Trenger ikke ta av strengene eller noe for å sjekke det. :)

Han heter Erlend Myklebost han som kasta gitaren. hehe. Halsen var litt løs siden det var så mange som prøve å ta den, men stramma det selv. Jeg spiller ikke gitar til vanlig, men prøver litt nå da B)

- Bridge PU: Fat-Bad Twang by David Barfuss

- Neck PU: Mighty Might Alnico with Goldcover

Noen som har hørt noe om disse pickupene?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.