Web Analytics
Jump to content

koffek - "Lazy-Eye Chris"


koffek
 Share

Recommended Posts

Ethvert forummedlem med respekt for seg selv burde ha en presentasjon. Her er min.

Navn: Kristoffer

Kunstnernavn*: 'the artist formerly known as Lazy-Eye Chris'

Som den '85 -modell jeg er, er jeg for tiden 21 år. Jeg residerer i Danmark, hvor jeg leser på Syddansk Universitet. 6-årig utdannelse, med fremtid i helsevesenet (så kan de smarte hoder resonnere seg frem til resten).

Rent teoretisk har jeg spilt gitar en stund, men det har vært VELDIG av og på, så hver gang jeg har begynt igjen, har tiden gått med på å repetere det jeg har glemt. Jeg har dermed ikke kommet så langt. Samtidig tar studiene sitt, som ikke gir meg så mye tid til å øve. Jeg er fryktelig glad i blues, og ellers det meste som har med rock og slikt å gjøre.

Folk og fe jeg hører på: AC/DC, D*A*D (dansk rip-off fra AC/DC, faktisk ok musikk), Clapton, BB King, Red Hot Chilipeppers, Creedence/CCR.

Ellers hører jeg på hiphop og breaker litt, men det hører ikke hjemme i dette forumet. :P

Jeg har en Hagstøm Swede (kjøpt sommeren '06), og en Marshall et-eller-annet som jeg ikke husker. 15 watt, skal redigeres med navn når jeg drar ned igjen (er hjemme i Norge nå).

Ellers har jeg en Ibanez (akustisk sak) som henger på veggen. Spiller ca. 50/50 på begge.

Hvis det, mot formodning, skulle være noen spørsmål, fyr i vei. :)

*haha, alltid hatt lyst på et kunstnernavn.. :P Gir inntrykk av at jeg er 'teh sh1t'.

Link to comment
Share on other sites

Hehehe..Litt? :P

DAD har blitt beskrevet som "CCR møter AC/DC", og det er noe i det, syns jeg. Minner en del om AC/DC.

Om det er korrekt å bruke begrepet "rip-off" kan sikkert diskuteres, men siden jeg bor i Danmark, ser jeg det som en rett å mobbe danskene litt når jeg er hjemme i Norge. ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.