Web Analytics
Jump to content

Den mystiske Syd Barrett


Syd Barrett
 Share

Recommended Posts

Vel, jeg er egentlig ikke noe mystisk av meg, men tenkte flere vil åpne tråden hvis jeg sa det. :P

Anyway, Jeg heter Christopher og bor i Grimstad. Er venn med Leif Andreas som jeg også går i klasse med. Jeg er 17år og går på allmenn linje.

Favorittbandet mitt er Guns N' Roses. Er stort fan av gamle og nye Guns N' Roses. Gleder meg virkelig til Chinese Democracy CDen kommer ut. Liker demoene og live opptakene av de nye sangene. Albumet kommer til å bli en stor suksess! :)

Som nicket mitt kanskje røper er jeg stort fan av Syd Barrett (og Pink Floyd). Digger solo albumene til Syd Barrett og er også et fan av The Piper at the Gates of Dawn. Liker også Jugband Blues, Arnold Layne og See Emily play.

Jeg er også en gud i å lage bannere, men tror ikke det er lov til å ha bannere i signaturen her. Men for dere som er interesserte i å se mine fabelaktige bannere kan regge dere på mygnrforum og se i tråden min.

Glemte å nevne at jeg har en gitar! Jeg kjøpte tøsen min (som jeg kaller gitaren) på slutten av sommeren. Det er en svart og begje (hvordan i huleste staver du den fargen :unsure:) Les Paul Epiphone. Den er forresten veldig hawt. B)

Ja, tror det skulle være alt. Fred ut! :D

Edited by Syd Barrett
Link to comment
Share on other sites

Helt enig! Hva kaller du deg der?

Jeg har en bruker som heter krisspan, men som jeg ikke bruker så ofte... Ble slettet av moderatorene for spredning av bl.a Better og There Was A Time på forumet for en stund tilbake...

Så nå leser jeg mest, uten å poste...

Forresten, nå er jeg tilbake nok en gang, som zippzapp...

Edited by schpangen
Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Har vurdert å regge meg der ei stund. Kanskje jeg skal ta siste steget.

Konge med fler Syd Barret fans. Velkommen. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.