Web Analytics
Jump to content

Trivium - The Crusade


Typhus
 Share

Recommended Posts

Er på min andre gjennomhøring nå, og synes det låter veldig tight og bra. :)

Fikk forøvrig en femmer både i VG og i lokalavisen. Synes også det minner meg veldig mye om det

gamle metallica. Noen andre som har synspunker på dette geniale albumet? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Hah... Minner ikke dritt om gamle Metallica? :P

Syns vokalen har blitt adskilling bedre, men riffingen er like kjedelig, og soloene er samme gamle dritten... 2'er eller 3'er fra meg ass...

:huh:

SI hva du vil, men den plata er laangt ifra hva div. aviser skal ha den til... :P

Link to comment
Share on other sites

Slik jeg ser det er albumet fantastisk, selv om jeg til tider savner Matt sin growling...

Albumet beviser at Trivium er mer enn verdige til å bli like store som Metallica, Iron Maiden og andre.

Slik jeg ser det... Venter på slakt..

Link to comment
Share on other sites

Hah... Minner ikke dritt om gamle Metallica? :P

Syns vokalen har blitt adskilling bedre, men riffingen er like kjedelig, og soloene er samme gamle dritten... 2'er eller 3'er fra meg ass...

:huh:

SI hva du vil, men den plata er laangt ifra hva div. aviser skal ha den til... :P

Jaja, smaken er som baken...Delt i to :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal ikke legge noe igjennom og vil gjerne si at Trivium er det største dritthypebandet på mange, mange år. Musikken deres er klipp&lim fra forskjellige metalband med tåpelige stadion refrenger for litt pop-effekt. Det blir veldig påtatt og veldig hult og Matt Heafy sin vokal gikk fra tåpelig og overdramatisk FAENÅJEGERSINNAnåerjegmelankolskogsårbarFAENÅJEGERSINNAnåerjegmelankolskogsårbar til en elendig Hetfield parodi.

Trivium er et band tilpasset dagens metaltrender, for metal ER trend idag. Jeg begynte å faktisk å le når jeg hørte på den nye skiva. Her er vokalen presset inn og man hører nesten Heafy tenke "dette passer jo faen ikke til musikken, menmen!", tekstene er de mest idiotiske noensinne i metalsammenheng (DET er ille) og riffene har du hørt flere ganger før. De obligatoriske heavylåten og balladelåten er også uoriginale og oppskriftsmessig platte som en gjennomsnitlig GP låt.

I tillegg er de jo cocky og selvgode som juling. Men det er jo fett at de er unge og tjener penger på musikken sin. Akkurat som Justin Timberlake.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.