Web Analytics
Jump to content

Ny gitar!


anray

Recommended Posts

Jeg har kjøpt meg en ny gitar. Squier OBEY Graphic Stratocaster. Jeg ble så overasket over kvaliteten på denne gitaren og hvor god den var å spille på, at jeg bare måtte kjøpe den. Den er riktignok rimelig og noen synes kanskje den er litt "harry" men jeg må si at det ivertfall er veldig mye gitar for pengene. Jeg ga 3500,- men så etterpå at www.mario.no selger den til 2998,-

Dette er etter mitt syn ikke en typisk "billig gitar" men rett og slett en overaskende god gitar, med bra spillefølelse og faktisk ganske god lyd (Seymour Duncan Design Humbucker).

Så er dere på utkikk etter en rimelig og god stratocaster, så kikk nærmere på denne. Thumbs up!

0325000550_md.jpg

Edited by anray
Link to comment
Share on other sites

(Seymour Duncan Design Humbucker)

Lurer på hva du legger i "Duncan Design" :)

Det han leser på pickupen, regner jeg med :D

"Duncan Designed" er mer eller mindre kopier av Duncans egne mikker, men laget i Asia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.