Web Analytics
Jump to content

Problem med innspilling


Pagey

Recommended Posts

Hei!

Jeg har nylig kjøpt meg et lydkort (Edirol UA-25) og et par monitorer (Fostex). Jeg bruker en Pod XT til innspilling. Alt går helt fint med lyd og slikt, altså ingen latency o.l, helt til jeg skal ta opp det jeg spiller og trykker på "rec". Da blir det en utrolig irriterende latency, slik at lyden kommer litt senere enn jeg spiller. Jeg bruker Audacity, er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å få vekk denne latencyen?

Poden er koblet til input 1- og 2, left/right. Monitorene går på left/right output, mens lydkortet er koblet til pc ved hjelp av USB.

Takk for alle svar! :)

Link to comment
Share on other sites

Du må bruke Asio drivere, og stille ned latencyen.. Under 7ms er anbefalt. Se om du ikke finner noe om dette i innstillingene en plass. Bruker ikke Audacity selv. Du kan også prøve og søke på forumet da dette er blitt diskutert opp og ned flere ganger før.

men... hvis du bruker pod xt, så kan du vell like så godt koble den til med usb ? Du får da opp pod'n som et eget "lydkort", som du kan velge som opptakskilde. Da slipper du og tenke på alt.

Link to comment
Share on other sites

Angående Poden og usb-inngangen; det virker som om pcen bare takler en ting av gangen, enten lydkortet eller Poden, jeg må liksom velge. Jeg har liten kunnskap om pc så jeg aner ikke hvorfor, men det virker nå litt rart.

Menmen, takker for svar. Får se om jeg finner ut av det :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.