Web Analytics
Jump to content

2x12" + 1x15" kabinett?


Deformed

Recommended Posts

Jeg var på musikksenteret en tur og testet randall sin nye 300watt transeamp, plugget i et 4x12" og et 2x15" warhead cab og det var HEFTIG! 2x15" for seg selv gikk ikke helt, hadde ikke helt responsen. Men sammen med 12" kabinettet ble det så perverst bånndrag at jeg lo med hver powerchord ;)

Men så, hva med å kombinere dette her i et 4x12" format, bare med 2x12" og 1x15" i stedet? Gjøre det litt høyere og dypere enn et standard 4x12" så er vi i mål? Kan jo evt. ha ei plate inni kabinettet slik at det i teorien blir 2 atskilte kabinett, men spørs om det er vits?

Så er det vel bare til å skaffe 2x12" i 8 ohm, seriekoble dem, og så parallellkoble dem med et 15" 16ohm element?

Men så til sist, hvilken 15" funker til gitar da? noen som vet hvilke som står i warhead cabet?

Link to comment
Share on other sites

Argh... selvsagt når jeg kommer med en genial idé, så har noen hatt den før meg :P

RS125XL, nesten en meter høyt kabinett på 45kg. Det MÅ jo bli bra, begynner konstruksjon så snart jeg har fått ferdig et 1x12" til en kompis. Skal prøve å fikse bilder, hvis noen vil ha

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.