Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Greia er bare å synge akkordtoner, verre er det ikke. Den enkleste måten til å begynne med er nok terskoplinger, dvs. å synge linjer i parallelle terser (da gjerne med annenstemmen øverst).

Noen som vet hva å synge tostemt heter på engelsk?

'Harmonizing', 'singing harmonies', etc.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

De som synes det er vanskelig og vil lære det kan jeg anbefale og starte å synge i et kor.

Der synger de 4 stemt, som regel. Om det er SATB korsats. (altså Soprat, Alt, Tenor, Bass)

Endret av eXX0n
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 11 years later...

Siden jeg fant denne tråden så skriver jeg heller her selv om tråden er gammel fremfor å starte en ny tråd. 

Ønsker å lære syne flerstemt, spiller i band men vi er jo glade amatører og kan ikke nok teori til å få til å lage flerstemte versjoner av låter. Er det noen som vet om det finnes noen apper som kan brukes til å øve på flerstemt? Jeg vet ikke engang hva flerstemt er på engelsk, google translate vet heller ikke....

Er det noen software til pc eller app som kan brukes til å lære å syne flerstemt?

 

Ser det blir nevnt ters og septim. Er det noen som kan forklare ters på en måte som også vanlige folk skjønner? 

Om du har en låt som går i tre akkorder. I-IV-V. Hva blir tersen til I-IV-V? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Velkommen til forumet. Synes du skal starte en ny tråd heller enn å dra fram denne fra 2006. Du kan enkelt kopiere det du har skrevet i posten og starte en ny tråd. Lykke til, stenger denne.

Håper dette ikke tar motet fra deg, men de som deltar i tråden før deg, er nok ikke aktive brukere lenger, så det er mye lurere å starte en ny tråd.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.