Web Analytics
Jump to content

INSTANT KARMA, boka som alle musikere burde lese


tisi1

Recommended Posts

Jeg har akkurat blitt anbefalt av ei venninne å lese boka INSTANT KARMA, det er ei fantastisk bok som tar for seg historien til populær musikken, den er helt utrolig,og det er ei bok musikere burde ha i veksa, har den alltid med meg selv om vekten tynger meg litt, den er på 600 sider, men det 600 sider spekket av anekdoter og masse som er gøy å vite. står om alle legendene og om musikere som aldri har kommer frem, som kanskje burde ha kommet frem.

Les boka,den er helt ENORM!!!!

Link to comment
Share on other sites

Sekshundre sider er i utgangspunktet i overkant av hva jeg liker å lese, men det først og fremst fordi jeg foretrekker å lese mange gode bøker om hvert sitt lille emne fremfor en bok som har prøvd å få med seg alt. Men jeg skal sjekke ut denne boka, ikke noen tvil om det.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har den på norsk.. den tar for seg masse innenfor det stor innenfor populærmusikken. Vi blir presantert fro legender innen musikk og produksjon og det er mange bra anekdoter som alle burde få med seg!

Link to comment
Share on other sites

Når vi snakker om Instant Karma... jeg fikk en dødskul bok om John Lennon til jul. Ganske svær, men med en haug med bilder, og fetest av alt: det følger med postere, kopier av Johns notater og annet snacks... løp og kjøp!

Link to comment
Share on other sites

Har den jeg også GalRompe, artig sak. Ikke så altfor mye tekst, men bra underholdning, og så følger det med en cd med intervjuer og et opptak av "Imagine". Forøvrig slenger jeg Instant Karma på min neste bokbestillingsrunde.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.