Web Analytics
Jump to content

Noen som har kjennskap til Parker gitarer?


odd1

Recommended Posts

Jeg kan ikke uttale meg om PM-20, da den er en del av P-serien (produsert i Asia), men jeg er rimelig fornøyd med min Fly Mojo. Veldig bra gitar.

Lurer litt på en NiteFly M, den er vel endel bedre enn P-serien skulle man tro.

Hva er forskjellen på Mojo og M?

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan ikke uttale meg om PM-20, da den er en del av P-serien (produsert i Asia), men jeg er rimelig fornøyd med min Fly Mojo. Veldig bra gitar.

Lurer litt på en NiteFly M, den er vel endel bedre enn P-serien skulle man tro.

Hva er forskjellen på Mojo og M?

NiteFly-serien har jeg prøvd, og den er riktig bra. Forskjellen mellom NiteFly og Fly er 22-bånds påskrudd hals vs. 24-bånds innlimt hals.

Link to comment
Share on other sites

Parkers USA-serie er jo blant de mest forseggjorte gitarene du får kjøpt for penger, så der trenger man vel kanskje ikke å bekymre seg... Men P-serien er jo, som sagt her, Asia-produserte "billig-modeller". Det er vanskelig å si hvordan kvaliteten er på dem, men jeg vil i alle fall anta at Parker, som er rimelig top-of-the-line, ikke ville stilt seg bak en importmodell av urimelig kvalitet. Men du må jo nesten prøve...

Link to comment
Share on other sites

Det blir nok ikke noe P-serie ihvertfall, det blir litt Epiphone/Squier følelse over det.

Skulle gjerne prøvd en slik gitar før jeg bestiller men gitarbutikkene rundt Tønsberg fører ikke Parker.... :(:(

Link to comment
Share on other sites

Gå for en ordentlig Fly isteden (Classic, deluxe osv..)

En av de beste gitarene jeg har hatt var en Classic, men den plukket da Brad Strickland hos Parker spesielt ut for meg og :)

Liker spesielt godt de stabile halsene som trenger minimalt med justering (En store fordel med det noe skiftende klimaet vi har i norge)

Synes Parker har det tøffeste gitar designet som har kommet i nyere tid.

Link to comment
Share on other sites

Skal du først ha en Fly, så skaff deg en Mojo. Dette sier jeg av den enkle grunn at DiMarzio-mikkene Parker bruker ikke er så mye å skryte av--litt tynn lyd til tider. Mojo'en, derimot, har Seymour Duncan Jazz og JB-mikker. Fet, fyldig lyd.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Jeg vurderer også å kjøpe en PM-20 Pro. Lyden virker dritbra, med SD JB og Jazz pickuper, pluss at den ser dritkul ut. Føler ikke at jeg har råd til å gå for noe annet en P-serien, og siden PM-20 Pro vant platinums prisen hos GuitarWorld må vel dette være en rimelig god gitar? Jeg vil hvertfall gjette at disse er bedre kvalitetsmessig enn f.eks. Epiphone og Squier/MexStrat?

Problemet er jo at det er stort sett umulig å få testa en, så blir vel heller å selge den hvis jeg ikke blir fornøyd.

Link to comment
Share on other sites

ja parker lager fine ting de,hadde en gang en sånn nitefly med h-s-s oppsett nydelig å spille på kosta

noe rundt 13 høvdinger på marios,vet ikke om disse lages lenger.

solgte denne ,likte ikke tonen kansje en tanke sustain fattig kan tenkes halsen/gripebrett stjal litt tone.Synd var det for halsen var nydelig å spille på..

jo jo så var det en ting til..he he selv om aiwass parker heter mojo så er det i mine øyne ikke mye mojo over utseende til en slik gitar...minner litt om casio sin synth gitar fra 80 tallet :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.