Web Analytics
Jump to content

Et minne for livet: Dream Theatre konsert!!


Gnome
 Share

Recommended Posts

Kom nettop hjem fra en heller komplisert hjemferd etter å ha sett DT live i Oslo Spektrum. De spiller så og si like fett live som i studio, og rykter om at vokalisten suger live, kan bare blåses bort, dete her var dritfett for å si det mildt. Alle burde ha sett det, selg gitaren og gå på DT konsert. Uansett, hvis de følger "tradisjonene" vil de nok være tilbake på plass i 2006, så det er bare å begynne sparingen.

Dagens største minne var da jeg så Petrucci rett i øynene, og fikk da det intense blikket rett i trynet, festligt, men, det var dritkult.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 42
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

åå for en sinnsyk konsert.. sto langt framme først men ble litt for heavy for meg så jeg sto litt lenger bak etter pausen.. da ble lyden ti ganger bedre og ;-)

jeg ble overasket over hvor bra Labrie sang...helt enig gnome de ryktene er bare tull...

Link to comment
Share on other sites

Lyden på konserten var jo utrolig behagelig, perfekt nivå, sto helt intil sperringen nesten hele konserten, og det gikk helt fint, selv uten ørepropper.

Det jeg likte best med konserten, var at konserten startet 19:30, den startet da, og ikke en halv time etter, slik som på Metallica og RHCP. De hadde ikke oppvarmingsband (heldigvis) men klarte fortsatt å underholde helt til klokka ble 11. Eneste problemet mitt, var å stå intil scenen, i genser og strømpebukse, det ble varmt, og da seff dritkaldt på vei hjem.

Haha, fikk øyekontakt med Petrucci

Og så over til noe helt annet, pedalbrettet:

Skrydstrup SC-1, med én expander

Boss TU-1, tuner

En eller annen Boss Echo

Dunlop Original Wah

Dunlop Stereo Volumpedal

Det var det jeg fikk med meg, selve racket hans var dekket med et svart teppt, så det var lite å se på, kjipt nok...

Link to comment
Share on other sites

Nilsefix: De spilte ikke fatal tragedy, du må ha sett på London setlisten..

De spilte:

As I Am

THe Dying Soul

The Mirror

Solodel

Hollow Years

War Inside My Head

Beyond This Life med jam

Through Her Eyes

Endless Sacrifice

Trial of Tears

New Millennium

Honor Thy Father

Another Day

The Great Debate

Stream of Conciousness

One Last Time

In the Name of God

Metropolis part.1

Konserten var bare sinnsyk! Sto bare et par meter unna Petrucci. Jeg fikk også øyenkontakt :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev feil .Mente beyond this life. ..

Det med ryktene om labrie og sånnt som Gnome sa , det er jo egentlig sant da. Bare at til denne turneen her har det forandra seg ..

på de foregående turneene har han sunget en del surt , og har ofte tynn stemme i høyden ,, Se på dvden f.eks . MANGE sure toner ute å går der . Men som alle jeg kjente (som var mange) som var der i går sier , så har han blitt MYE bedre...

Er det sant at Petrucci har bleika håret eller?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Først av alt: Jeg var (dessverre) IKKE på den konserten. Så, neste offer til slaktebenken, altså, vokalisten i DT synger SINNSYKT BRA uansett om han nå måtte stå på en scene eller være i studio. Den fyren jeg liker best i det bandet er han kjekken på brett,for han ser helt RÅ ut. DT er og blir det beste bandet EVER.

Ok, det var vel å ta litt i, men de er vel det ultimate beviset på at de er flinkest i verden på instrumentet ditt, så betyr at du kan lage kickassrocknroll UANSETT.

DREAM THEATER RULER !!! :P

Link to comment
Share on other sites

Har du et døds ønske?? Hvis jeg noen gang møter deg så skal jeg trø en DT skive ned gjennom halsen din og ut gjennom ræva di, Dream Theater er det totalt beste Progressive Metal bandet som noen sinne har eksistert. Hvis du ikke liker de så kan du jo bare drite i og skrive her da.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.