Web Analytics
Jump to content

Et minne for livet: Dream Theatre konsert!!


Gnome
 Share

Recommended Posts

Kom nettop hjem fra en heller komplisert hjemferd etter å ha sett DT live i Oslo Spektrum. De spiller så og si like fett live som i studio, og rykter om at vokalisten suger live, kan bare blåses bort, dete her var dritfett for å si det mildt. Alle burde ha sett det, selg gitaren og gå på DT konsert. Uansett, hvis de følger "tradisjonene" vil de nok være tilbake på plass i 2006, så det er bare å begynne sparingen.

Dagens største minne var da jeg så Petrucci rett i øynene, og fikk da det intense blikket rett i trynet, festligt, men, det var dritkult.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 42
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

åå for en sinnsyk konsert.. sto langt framme først men ble litt for heavy for meg så jeg sto litt lenger bak etter pausen.. da ble lyden ti ganger bedre og ;-)

jeg ble overasket over hvor bra Labrie sang...helt enig gnome de ryktene er bare tull...

Link to comment
Share on other sites

Lyden på konserten var jo utrolig behagelig, perfekt nivå, sto helt intil sperringen nesten hele konserten, og det gikk helt fint, selv uten ørepropper.

Det jeg likte best med konserten, var at konserten startet 19:30, den startet da, og ikke en halv time etter, slik som på Metallica og RHCP. De hadde ikke oppvarmingsband (heldigvis) men klarte fortsatt å underholde helt til klokka ble 11. Eneste problemet mitt, var å stå intil scenen, i genser og strømpebukse, det ble varmt, og da seff dritkaldt på vei hjem.

Haha, fikk øyekontakt med Petrucci

Og så over til noe helt annet, pedalbrettet:

Skrydstrup SC-1, med én expander

Boss TU-1, tuner

En eller annen Boss Echo

Dunlop Original Wah

Dunlop Stereo Volumpedal

Det var det jeg fikk med meg, selve racket hans var dekket med et svart teppt, så det var lite å se på, kjipt nok...

Link to comment
Share on other sites

Nilsefix: De spilte ikke fatal tragedy, du må ha sett på London setlisten..

De spilte:

As I Am

THe Dying Soul

The Mirror

Solodel

Hollow Years

War Inside My Head

Beyond This Life med jam

Through Her Eyes

Endless Sacrifice

Trial of Tears

New Millennium

Honor Thy Father

Another Day

The Great Debate

Stream of Conciousness

One Last Time

In the Name of God

Metropolis part.1

Konserten var bare sinnsyk! Sto bare et par meter unna Petrucci. Jeg fikk også øyenkontakt :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev feil .Mente beyond this life. ..

Det med ryktene om labrie og sånnt som Gnome sa , det er jo egentlig sant da. Bare at til denne turneen her har det forandra seg ..

på de foregående turneene har han sunget en del surt , og har ofte tynn stemme i høyden ,, Se på dvden f.eks . MANGE sure toner ute å går der . Men som alle jeg kjente (som var mange) som var der i går sier , så har han blitt MYE bedre...

Er det sant at Petrucci har bleika håret eller?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Først av alt: Jeg var (dessverre) IKKE på den konserten. Så, neste offer til slaktebenken, altså, vokalisten i DT synger SINNSYKT BRA uansett om han nå måtte stå på en scene eller være i studio. Den fyren jeg liker best i det bandet er han kjekken på brett,for han ser helt RÅ ut. DT er og blir det beste bandet EVER.

Ok, det var vel å ta litt i, men de er vel det ultimate beviset på at de er flinkest i verden på instrumentet ditt, så betyr at du kan lage kickassrocknroll UANSETT.

DREAM THEATER RULER !!! :P

Link to comment
Share on other sites

Har du et døds ønske?? Hvis jeg noen gang møter deg så skal jeg trø en DT skive ned gjennom halsen din og ut gjennom ræva di, Dream Theater er det totalt beste Progressive Metal bandet som noen sinne har eksistert. Hvis du ikke liker de så kan du jo bare drite i og skrive her da.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.