Web Analytics
Jump to content

Er dette en bra gitar?


Yngtchie Blacksteen
 Share

Recommended Posts

Ville ikke anbefale ..

En i klassen min har en slik en .. Den er ikke så digg å spille på , og om du skal ha den MÅ du skifte pickuper ...

Vibarm systemet blir (som de fleste ibanezer) fort ustemt , og halsen er iallefall etter min smak , som å spille på håndtaket til en skje ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd, en kompis av meg har den...

Er ikke like kritisk som Nilsefix, men jeg har prøvd bedre. Er ikke spesielt glad i Ibanez-gitarer (ihverfall de jeg har prøvd), og denne hjelper ikke på inntrykket. Men den er en grei gitar til grei pris.

Link to comment
Share on other sites

gitaren har Wizard 2 hals. Jeg har Wizard hals på min Ibanez, som er helt sinnsykt digg å spille på.

Wizard 2 er litt tykkere enn wizard, noe som for mange er helt greit, da wizard-halsen er en av de tynneste du får tak i.

Pickupene i denne gitaren er så vidt jeg har skjønt de værste pickupene ibanez har.. Og ibanez-pickuper i seg selv har ikke spesielt bra rykte.. Denne gitaren kommer ikke til å låte bra før du har fått inn bedre pickuper.

ZR-tremolo systemet kjenner jeg ikke til. Ibanez sine floyd-kopier er bra, (jeg skjønner ikke hvor dere har det fra at de ikke holder stemminga? Ibanez er så vidt jeg veit kjent for å lage de beste floyd-kopiene.. Den nye edge 2 eller pro eller hva den heter skal visst nok til og med være bedre enn originalen..) Men som sagt har jeg aldri vært borti denne ZR bridgen..

Jeg for min del synes ibanez lager kjempebra gitarer. Min ibanez RG450 (listepris ca. 7000) er faktisk mer behaglig å spille på enn min Jackson ke3 (listepris 11000). Ibanezen bærer også preg av betydelig høyere kvalitet i lakk, elektronikk og mekanikk. Dette til tross for at jackson-gitaren er dyrere.

Link to comment
Share on other sites

du har f.eks ikke prøvd denne modellen sier du, da har du ikke noe konstruktivt å komme med!:)

Helt enig!

Dette gjelder i like stor grad de som kun kommer med negative utsagn.

Pickupene er ikke av de beste, men de gir i rettferdighetens navn, rett bilde av singlecoil vs humbucker. Dette kan være gitaren som passer best for deg, alt etter hvor du ligger i gitarverden (erfaring, teknikk, forbilder, osv. osv...) Men det må du nok finne ut av selv.

Zero Resistance systemet er basert på kulelagerprinsipp, ala Vigier. Et veldig stabilt system. I likhet med de andre systemene Ibanez bruker på dagens modeller.

Link to comment
Share on other sites

Ibanez sine floyd-kopier er bra, (jeg skjønner ikke hvor dere har det fra at de ikke holder stemminga? Ibanez er så vidt jeg veit kjent for å lage de beste floyd-kopiene.. Den nye edge 2 eller pro eller hva den heter skal visst nok til og med være bedre enn originalen...

Stemmer at Ibanez tremoloene er bra!

Det er en grunn for at f.eks. Tom Morello og Steve Vai fortrekker Ibanez tremoloer..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.