Web Analytics
Jump to content

Dream Theaters beste live-plate noensinne!


aiwass

Recommended Posts

http://www.mp3.com/albums/20120685/summary.html

LaBrie har aldri sunget så bra før live. Han synger samtlige sanger strøkent og med glans, selv Innocence Faded (!), for første gang på godt over et tiår! :blink:

Resten av bandet er forresten også tight som faen. Denne skal jeg kjøpe...

Der sa du det.

Fikk meg et sjokk da LaBrie sang Root of all Evil. Enkelte ganger sklir det ut, men herregud. Sammenlignet med mye annet jeg har hørt live var dette helt supert. Denne skal jeg også skaffe meg, hehe.

EDIT: Under a Glass Moon var mildt sagt porno.

Edited by Mr.Mag
Link to comment
Share on other sites

Root of All Evil er litt teit, da han må synge med 'mean' stemme en del. Men jeg vil likevel ikke påstå at det sklir ut noe særlig. Resten av låtene er uansett helt strøkne, selv avlsutningsnummeret, intet ringere enn Metropolis! B)

Link to comment
Share on other sites

Dream Theaters minst rævva, mener du vel? Nei?

Svaret må vel bli nei, i og med at jeg ikke kan finne et eneste ræva element her...

Unn deg heller et aldri så lite lytt, du, så kanskje du skifter mening.

Link to comment
Share on other sites

Dream Theaters minst rævva, mener du vel? Nei?

Svaret må vel bli nei, i og med at jeg ikke kan finne et eneste ræva element her...

Unn deg heller et aldri så lite lytt, du, så kanskje du skifter mening.

Det skal jeg gjøre.

Link to comment
Share on other sites

Herlich!!!

Som med alt annet Dream Theater gir ut nekter jeg plent å høre så mye som en liten snutt før jeg sitter med skiva i henda. Liker det best på den måten da opplevelsen blir desto større. :)

Uansett, høres lovende ut det du sier. LaBrie har slitt voldsomt med stemmen etter Awake turnen da han var nær ved å ødelegge stemmen. Godt å høre at han er tilbake til gamle takter.

Link to comment
Share on other sites

Mitt problem med Dream Theater live har alltid vært denne sure vokalen (selv om han sang bra da jeg så dem i 2004 i Oslo). Lurer på om det faktisk var matforgiftninga, eller om han rett og slett bare ikke kunne høre det. Jeg mener... det er forståelig at han ikke kunne nå enkelte høye toner, men matforgiftning har vel neppe den effekten på stemmen at alle toner blir stemt en kvart note ned.

Men ja, nå er han på et nivå han aldri har vært på tidligere, og forhåpentligvis fortsetter det i den retninga. Blir kanskje DVD på meg. :)

Link to comment
Share on other sites

Skal bestille den så fort jeg har mulighet. Forresten, er det meningen at det skal være video på streamen?

Jeg hadde i allefall ikke video. Det står vell at det er mp3 klipp så da er det nok ikke meningen at det er video.

Link to comment
Share on other sites

Er det ett band jeg ikke klarer å ta seriøst så er det Dream Theater. Jeg vet ikke om det er den cheesy og harry sounden deres, eller om det er nu-metal chugga-chugga riffene til Petrucci som får meg til å himle med øynene hver gang jeg hører de, eller hører ihugga DT fans snakke om hvor gode de er.

At de mestrer instrumentene sine hjelper fint lite når de lager musikk som følelsesmessig går ingen steder, ironisk nok for et band som har erklært seg som "prog".

Dette er ikke snakk om elitisme. Jeg har faktisk prøvd å like Dream Theater. Jeg kjøpte tilogmed Octavarium etter jeg så bandet covre Muse live, noe de ikke helt klarte, pussig med tanke på at ingen i Muse gikk på Juliard da de var ni.

Uansett, dette er ikke en hat-post. Jeg har virkelig gitt en innsats for å sette pris på dette, men det går ikke.

Edited by Cerpin Taxt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.