Web Analytics
Jump to content

Tallulah


Steinern

Recommended Posts

Ok, nå skal jeg gjøre noe skikelig flaut.. :P

Synger så og si aldri, og ihvertfall ikke for andre.. Men her om dagen satt jeg og kjeda meg, så jeg lærte meg Tallulah av Sonata Arctica, og spilte inn litt av den, med egen vokal over.

Resultatet ligger her

Kom gjerne med kritikk angående vokalen, den er ikke så veldig bra at det gjør noe. Men jeg hadde det veldig morro! ;)

Link to comment
Share on other sites

Skaff deg en sangpedagog(IKKE VONDT MENT) å få lært deg noen øvelser for den stemmen der må du utvikkle mener jeg.

Du sang bra, du har en veldig fin klang i stemma. Det eneste du trenger er litt pusteøvelser, øvelser om støtte, bedre kontroll over stemmebåndene osv.

Du trenger strengttatt ikke en sangpedagog, men det ville vært det beste ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

hehe..digger den sangen..morsomt og høre din version:) kanskje litt "korte" ord noen ganger. hvertfall mye bedre enn jeg hadde greid og få til.

Som eXX0n skrev over, det er fordi han må forbedre pusteteknikken, han synger helt greit, egentlig ganske bra, men han bruker ikke lungene til å støtte opp stemmen så den blir mer fyldig og ikke så veldig stakato. Litt dårlig beskrivelse, men til alle der ute som føler at stemmen er litt ustødig, bare husk at du skal synge fra nedre del av magen.

Steinern har potensiale til å lett kunne bli en god vokalist. (Alle har det, men noen med mer trening enn andre.)

Stå på, jeg liker potensialet :)

Link to comment
Share on other sites

Takk gutta, veldig bra med sånne tips! Kom gjerne med flere ;)

Skulle gjerne vært god til å synge, men veit at jeg ikke er noen mester.. Men vurderer sterkt en sangpedagog, bare for å lære litt om hvordan man skal utvikle stemmen!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.