Web Analytics
Jump to content

Vurdering av rimelig akustisk gitar for nybegynner


Murdoc
 Share

Recommended Posts

Har småkikket litt etter en rimelig akustisk gitar, har lite erfaring, men har ønske om å lære. fant denne på qxl.no ; http://my.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=26...um=1&Catg=15678

Dette er jo utrolig billig, og har søkt etter dette merket, Birk, som jeg aldri har hørt om før. ikke fant jeg noe om det heller. nå er det jo ikke fare for å kaste de store pengene ut av vinduet her, men er det noen som har noen innspill, og ikke minst, hørt noe som helst om dette merket fra før?

mvh

aspirant

Link to comment
Share on other sites

Har aldri hørt om det, og vil med det som bakgrunn råde deg til å holde deg unna. Mye å hente på å bygge opp et forhold til en lokal musikksjappe. Spesielt over tid. 400,- +porto er ikke mange kronene kan du si, men hvis gitaren er søppel, så er det 400,- +porto mindre å legge i en skikkelig gitar.

Du kan selvsagt være heldig. Men med slike priser, hvorfor selges de ikke i gitarbutikker? Hvis de er gode hadde de solgt bra. En av grunnene til at jeg tviler. I tillegg kan en brukt gitar kjøpes til samme pris, og det vil gjerne være et bedre kjøp - selv om det er noen feller der også. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har faktisk en slik en. :P

Kjøpte den utelukkende til bruk som festgitar, og det duger den til nøds til...

Finishen er elendig og halsen er litt småskeiv.

Båndene er ikke glatte, så det funker faktisk ikke å bende strengene på den. Strengene begynner å rulle på båndene istedenfor å skli :blink:

Men den lager da lyd, og man trenger ikke være så redd for at noen skal sette seg på den på fest.

Som nybegynnergitar vil jeg ikke anbefale den, da den er ganske tungspilt.

Selv kjøpte jeg en Ritmo nylonstrengsgitar som min første gitar. Den kostet vel rundt tusenlappen, og var utvilsomt mye bedre å spille på.

Edited by Oscillo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.