Web Analytics
Jump to content

Billig Gitar


Brownsound

Recommended Posts

Jeg har lyst til å kjøpe meg ny gitar (ikke altfor dyr)..jeg har en Behringer V-Tone et eller annet som jeg har begynt og bli lei av.. tenkte på en Epiphone... enten LP eller SG.. SG-61 er ganske kul..

Edited by Brownsound
Link to comment
Share on other sites

Jeg har lyst til å kjøpe meg ny gitar (ikke altfor dyr)..jeg har en Behringer V-Tone et eller annet som jeg har begynt og bli lei av.. tenkte på en Epiphone... enten LP eller SG.. SG-61 er ganske kul..

Å, ja.. Det skjønner jeg, for den Behringer-gitaren er dass. Hvor mye penger vil du bruke? Om du f.eks. Kjøper En epi. LP standard, eller no, så trur jeg du får en fin gitar, jeg. SG-61? En epiphone som heter det? Fant den ikke på hjemmesia dems, men... Jeg hadde en LP 100 (3000 kr). Den var bra den, for prisen.

Link to comment
Share on other sites

også hadde jeg tenkt på en Marshall forsterker til rundt 3000... mener jeg fant en for en stund siden..

Marshall til 3000? Eeh... Du skulle ikke prøve no annet? En Vox AD30VT for eksempel? Koster under 3000, og etter min mening skulle den også låte bedre en en marshall i den prisklassen. I alle fall de jeg har prøvd.

Link to comment
Share on other sites

billig marshall er dritt, kjøp voxen i stedet, da får du den nice marshall lyden du sikkert letter etter.

Enig, har selv Voxen og den har nydelig lyd til å bare koste rundt 3høvdinger.

Mitt motto: Vox Rocks!

:D

Link to comment
Share on other sites

billig marshall er dritt, kjøp voxen i stedet, da får du den nice marshall lyden du sikkert letter etter.

Ok, hvor har de Vox AD30VT til den billigste prisen da?

Normalpris på VOX AD30 VT ligger på 2700.-. Det var iallfall det jeg betalte for min i fjor sommer. Og ja, hvis du ikke har de 10 + høvdingene som trengs for en JCM 800 eller noe i den gata der som er ren rørforsterker, så styr unna Marshall.

Når det gjelder billige gitarer så er Epiphone og Squire gode valg. Når det gjelder Squire så bør du begynne på Standarserien, den billigere Affinity-serien er ikke stort mye tess.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.