Web Analytics
Jump to content

Metal


Sindrex
 Share

Recommended Posts

Hei!!

Bare folk med peiling kan svare her.. Visst noen anbefaler en Randall 50 watts transistor kombo kutter jeg meg opp med en kniv.

Finnest det hvirkelig ikke en rør kombo til under 15000 kroner som har skikkelig higain lyd og funker til metall? Har hatt både mesa og engl, men funker ikke.. Tips? Trenger ikke være rør, så lenge den spiller høyt nok både til live og øving-volum.

Hell-sing Sindre....

Link to comment
Share on other sites

randall 50 watts combo gjør susen!

men for å prøve å bringe litt saklighet; hvilken type lyd er du ute etter? hvilket utstyr pakker du i ampen? hva mener du når du spør etter en røramp, men sier det ikke trenger å være røramp? ;)

både engl og mesa funker til metall, så det er opplagt at du er litt mer kresen på akkurat hva du er ute etter. kanskje hjelper det med en vrengpedal til å pushe ampen litt..?

litt mer konkret skulle det vel være mulig å få tak i f.eks denne: http://webhotel.enkelweb.no/gemusikk/shop/...p&prodno=170378 under 15 lapper.

Link to comment
Share on other sites

Hei igjen..

Vil helst bruke vrengen som er paa ampen. Det vil si at jeg ikk har noe mellom gitaren og forsterken. Ikke wahwah eller noe. Vet ikke hvordan jeg skal forklare lydbildet jeg oensker, men kan nemne jeg spiller i et melodisk black metal band og da trenger jeg mye vreng.

Det jeg mente med roramp, men ikke noedvendgivis roramp, er at jeg har lyst paa randall 50 watts kombo. Neida, men visst noen har et superdupert forslag som banker alt av roramper, funker nok det.

Edited by Sindrex
Link to comment
Share on other sites

Seriøst?? Hvis verken Engl eller Mesa er bra nok?

Har du en 50-talls telecaster til gitar eller?? :P

Hva med en Randall Dimebag Darrell signatur, men en gainmodda Boss metalzone i front? :P

Edited by AC_DC
Link to comment
Share on other sites

Tror nok du må forberede deg på å punge ut masse høvdinger hvis du skal ha en mega amp som funker til black metal som låter fet, men som ikke er mesa eller engl. Tror nok ditt beste kjøp da er et PA-anlegg og en metal zone som du kjører rett inn.

Link to comment
Share on other sites

Du kan jo punge ut, å få Randall Smith(Mesa) og Peter Diezel(Diezel) til å gå sammen å custom bygge en amp til deg. Personlig hadde jeg nok heller kjøpt meg et hus og 10 biler men :P

Link to comment
Share on other sites

Mener både mesa og engl har det du trenger. Som nevnt tidligere lurer jeg også på hva slags gitar og hvilke pickuper du bruker.

Men kombo sier du, hvilke modeller har du testa? Hvorfor ikke topp & kab?

Mesa triple recifier f.eks er vel mer hissig enn Martin Schanke noen gang har vært.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror nesten topp+cab er et must! Du får nok ikke den bassresponsen du vil ha ut av en combo. ER helt sikker på at et ENGL eller Mesa stack MED en gitar med rette pickupper, ville gjort deg fornøyd. Eller Krank?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.