Web Analytics
Jump to content

Et kunstverk av en Flying V


larseko
 Share

Recommended Posts

http://www.flying-v.ch/fh04splith/2004_his...8_Flying_V.html

Liker den der bedre og bedre jo mer jeg ser på den. Minner jo litt om Dean-sakene med det Futura/moderne-hodet, men synes det blir litt mer funky med asymmetrien.

Ses også her:

http://www.youtube.com/watch?v=Yg7QzzzR9gI

Dessverre er den ikke å skaffe nå, det var bare et engangsrun i 2004 av en gitar som egentlig ikke kom lenger enn til tegnebordet/prototyping back in teh days.

Link to comment
Share on other sites

til ein ubrukeleg pris som kun pengesterke gitarsamlarar kan bla opp

Ja, en ganske latterlig pris, i grunn. Det hadde kostet 10-12.000 å få laget en eksakt kopi hos østeuropeiske/russiske gitarmakere, og sikkert ikke mer enn 30.000 selv her i landet (et lite gjett). Kan ikke skjønne helt hva de har brukt så veldig mye arbeid på der. Ingen bindinger eller fiksfakserier av noe slag.

Må forresten si at det er en liten skandale i seg selv at Gibson ikke lager noen V'er i korina (limba) nå om dagen, evt. med unntak av Epiphone-saken. Korina i naturlig finish er lekkert, og lyden skal være bra, selv om jeg i og for seg ikke har prøvd noen :)

Link to comment
Share on other sites

Sorry min inkompetanse på flying V men

korina (limba) Hva i all verden er det, en plass, et trevirke, en gitar??

Korina er vel et navn Gibson har gitt på limba, som igjen er en spesiell type mahogny, eller i alle fall et eksotisk treslag fra Afrika med en tone som ligner på mahogny. Det skal vel jevnt over også være en god del lettere enn mahogny.

Link to comment
Share on other sites

Gibson lager vel disse gitarene bare får at mannen i gata skal tro at en Les Paul til 3500-5000$ er mye gitar for pengene :D

Og for at kjøpere av 5000$ gibson gitarer fortsatt har noe å GAS'e etter ;)

BTW, pen gitar, stygg prislapp. Jeg synes synd på folk som samler på diverse gibson custom shop og limited edition gitarer. DET SVIR!

Vintage gibson er selvfølgelig enda værre, men de taper ei heller i verdi.

Edited by Slash Thorød
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.