Web Analytics
Jump to content

Satriani fyller 50 år lørdag 15 juli


Satriani
 Share

Recommended Posts

Han har konsert i Roma på dagen, lørdag 15 juli, så antar det kommer til å skje litt morro :)

Synd jeg ikke er der og ennå værre at han ikke tok turen til Norge i år.

Også 20 år siden "Not Of This Earth" kom ut i år, den har jeg på vinyl :)

Har Satriani betydd noe for deg når det gjelder musikksmak og gitarspilling?

Link to comment
Share on other sites

Har Satriani betydd noe for deg når det gjelder musikksmak og gitarspilling?

Oj, visste ikke han hadde nådd slik en alder.

På den tid da jeg begynte å spille, dvs slutten av åttitallet, var han en av dem som viste nye veier, instrumental gitarrock. Mitt første møte var videoen til «Always with me, always with you» vist på svensk tv. Siden var jeg hekta en god stund. Konserten på «Flying in a Blue Dream»-turneen på Rockefeller er fortsatt en av de bedre jeg har vært på.

Etter «The Extremist» har interessen min sakte men sikkert dabbet av, jeg syns ikke det han gjør nå er så spennende lenger. Kanskje det bare er jeg som har hørt nok. Han har hugget sitt navn inn i gitarhistorien, og jeg kommer nok til å ta frem platene hans nå og da. Hørte faktisk et par ganger på «Friends» tidligere idag.

Link to comment
Share on other sites

Jøss, gammal kar. Alltid moro å se på satch tapes, og andre opptak fra da han var yngre og hadde en hel del hår :D

Satriani var vel den første sologitaristen jeg begynte å høre på (4-5 år siden). Hører fortsatt på'n.

En kompis av meg skal se eller har nettopp sett han på Korsika, heldiggris...

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Har Satriani betydd noe for deg når det gjelder musikksmak og gitarspilling?

Heldigvis ikke..

Link to comment
Share on other sites

Satch var en av de første skikkelige gitaristene jeg hørte på. Morsomt å lese at folk er glade for å ikke ha blitt inspirert av ham. Finnes knapt noen som kan så mye som Satch innenfor rockegitar. Mannen er på nippet til å være en levende legende. En gitarist som alle kan lære mye av, enten de liker Satch Boogie, New Blues, Tears in the Rain, Midnight eller noen av låtene fra Not of this earth. Veldig allsidig, ikke mange som har spilt med både Alice Cooper og Deep Purple. ;)

Skulle opplevd Satch live, mens han er i spillende live. :)

Link to comment
Share on other sites

De gamle er eldst som det heter. Satch har og er en stor inspirasjon når det gjelder instrumental rock. Enten du liker ham eller ikke, kan du uansett ikke si at han er dårlig

Satch: Gratuluer med dagen

Link to comment
Share on other sites

De gamle er eldst som det heter. Satch har og er en stor inspirasjon når det gjelder instrumental rock. Enten du liker ham eller ikke, kan du uansett ikke si at han er dårlig

Satch: Gratuluer med dagen

Må si meg enig. Det er mange gitarsjeler som har hentet mye inspirasjon fra Satch. Jeg liker han ikke noe spesielt, men for all del, han er en stor gitarspiller.

Gratz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.