Web Analytics
Jump to content

Straplock og reimer


Olaendeuti
 Share

Recommended Posts

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kommer egentlig veldig ann på hva slags gitar det er snakk om.

Ibanez RG veier en del, så på den har jeg en bred, polstret skinnreim, men på straten klarer jeg meg med en sånn spinkel polyesterreim.

Link to comment
Share on other sites

brooklyn gear-reima jeg har på bassen min er ihvertfall behagelig nok til at jeg utelukker skinn mht komfort. på gitarene er det ikke så viktig, så lenge reima sitter fast. Bassen min veier temmelig mye, så å ha på seg en gitar etterpå er direkte komisk mtp vekt uansett, ikke noe jeg bekymrer meg for med andre ord..

Link to comment
Share on other sites

brooklyn gear-reima jeg har på bassen min er ihvertfall behagelig nok til at jeg utelukker skinn mht komfort. på gitarene er det ikke så viktig, så lenge reima sitter fast. Bassen min veier temmelig mye, så å ha på seg en gitar etterpå er direkte komisk mtp vekt uansett, ikke noe jeg bekymrer meg for med andre ord..

Hva mener du med at reima "sitter fast"? At den ikke glir på kroppen eller at den sitter godt på festene på gitaren? Er på utkikk etter en reim som ikke glir, siden jeg har en Mockingbird som ikke akkurat er velbalansert.

Du bestilte direkte fra BG, eller vet du om noen norske forhandlere?

LE

Link to comment
Share on other sites

mener at den sitter fast på gitaren. bruker straplocks på de fleste instrumentene mine, så det er greit da.

kjøpte fra godlyd, men trur ikke de fører lengre. har ikke prøvd den på gitar, men er ihvertfall ikke så mye friksjon. hvis det er et problem sku jeg tru ei brei skinnreim kunne gjøre susen, så har det jo endel å si hva du har på deg

Link to comment
Share on other sites

Jeg regner med at de av dere som har spilt mye live har en del erfaringer når det kommer til valg av reimer o.l.

Hva sliter minst på rygg og nakke, evt. pris/kvalitet?

Du må nesten finne ut hva du liker selv. Jeg har både en feit skinnreim, og en haug med plyesterreimer. Liker nesten polyesterreimene bedre, og de er jo også billige. Tror det er for at de er smalere. Kunne tenkt meg å hatt en slik reim som f.eks slash har. Kanskje 2 cm bred, men har ikke funnet en solid en enda.

Straplocks er et must om du har en gitar som du liker godt nok til at du ikke vil miste den i gulvet.

Link to comment
Share on other sites

Mener å ha sett Brooklyn Gear-reima hos stringbusters.com . Selv har jeg en brei skinnreim som jeg har teipa skumgummi under med gaffa, både mykt og behagelig. Bruker de dyre dunlop straplocksa som funker helt utmerket.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Har hatt straplocks på alle gitarene mine, greier meg ikke uten. Selvom jeg aldri spiller gigs er det nødvendig.

Til og med på øvinger har jeg en tendens til å bli lett revet med. :D

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en custom skinnreim som er ca 7 cm på det bredeste, det er nødvendig med såpass bred reim på 5 kg Gibsongitar... Reima har jeg snudd, sånn at det glatte skinnet er ned mot tskjorta, ellers blir tskjorta dratt omtrent av skuldra mi.

Og så bruker jeg sånne billige plast-straplocks, og de funker meget bra! Ikke noe å utsette på de! Dog, hadde jeg spilt mye live med hopping og dansing etc, ville jeg nok investert i skikkelige locks.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.