Web Analytics
Jump to content

Marshall Slash, eller Marshall JCM800


Slashaxl
 Share

Recommended Posts

Er på utkikk etter en slik amp for kjøp i slutten av august, starten av september.

Er fortrinnsvis på utkikk etter Slash toppen, eller evt Silver Jubilee topper, men de er det ikke flust av rundt om.

Av JCM 800 vil jeg helst ha 2203 serien, evt en 2204, er ikke interessert i noe annet.

Hvis noen har noe de vil selge, og kan vente til da så send PM.

Om man ikke kan vente så send alikevel, så skal vi se hva vi får til av penger:)

Link to comment
Share on other sites

Det er en 2204 til salgs på musikkweb nå. Har også sett et silverjubilee stack på finn.no for en uke eller to siden, sjekk, kan hende det ikke er solgt.

På svenske www.vendolin.se er det annonsert en silver jub topp :D

Link to comment
Share on other sites

Det er en 2204 til salgs på musikkweb nå. Har også sett et silverjubilee stack på finn.no for en uke eller to siden, sjekk, kan hende det ikke er solgt.

På svenske www.vendolin.se er det annonsert en silver jub topp :D

Jo, takk for svar:) 2204'en synes jeg er for dyr. Frister faktisk mer med 14000k for silverjub toppen enn 8k for 2204. Har tatt kontakt med svenskene, hehe.

Link to comment
Share on other sites

Du burde komme i nærheten med en 2205/2210...er vell noe av det samme som Silver Jub/Slash sig.

Tja... men vil egentlig ikke ha det. Men har lyst på både 2203/2204 og Slash signen, så må begynne et sted:)

Slashtoppen/Silveren låter best, men 2203/2204 er også knallamper. Har aldri helt fått samme tak på 2205 osv. Men det er vel og blir smak og behag.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt 2210, og har en Jubilee nå, og de er faktisk veldig like. Plugga Jubilee'n inn i G12-75 kabinettet (som jeg brukte til 2210'en) og lyden var ganske lik som når 2210'n var kobla til. Halve "Jubilee lyden" ligger i Vintage 30 høytaleren, så en 2205/2210 med Vintage 30 vil nok hørres bra ut (fikk aldri prøvd det selv men, lyden var lik med G12-75 kabet hvertfall).

Men Jubilee'n har mye bedre clean-kanal, om det er viktig. 2210'n sprakk med engang du skrudde opp lyden litt. Får jo en bra mild overdrive/blues tone ut av det, men om du må ha en ok clean så er nok ikke 2210 tingen.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.