Web Analytics
Jump to content

Bass-blad


irodo
 Share

Recommended Posts

Leser en sjelden gang Bass Player, men ikke særlig ofte lenger. blir for mye reklame og musikkstiler jeg ikke har spesiell interesse for. Tror ikke det finnes noen andre dedikerte magasiner for bassister lenger, men jeg kan jo ta feil.

Det finnes imidlertid et nettbasert "blad" som ikke er så verst:

http://www.bassinside.com/

Det er gratis (ihvertfall foreløbig), og har noen brukbare intervjuer. Klarer ikke helt å fri meg fra at han som gjør intervjuene farger dem veldig, men det er like fullt et brukbart bass-magasin.

EDIT: Ser at det skal gå over til å bli abonnementsbasert... det var dumt. Jeg gidder ikke betale 20 dollar i måneden for å lese det... :) Men dere andre vil kanskje vurdere det?

Ellers leser jeg ofte Downbeat. Det er et utmerket "bransjeblad" for jazz-interesserte, men det handler selvsagt ikke så spesielt mye om bassister...

Edited by MrWalker
Link to comment
Share on other sites

Hehe.

Sjekk ut Brady Muckelroy også da, han er yndlings-solobassisten min etter Jaco og Michael Manring.

Jeg har også stor sans for Paul Jackson, selv om han snakker veldig irriterende og nesten bare prater dritt i det intervjuet :D Elsker det han gjorde med Hancock!

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Brady Muckelroy også da, han er yndlings-solobassisten min etter Jaco og Michael Manring.

Jeg har også stor sans for Paul Jackson, selv om han snakker veldig irriterende og nesten bare prater dritt i det intervjuet :D Elsker det han gjorde med Hancock!

Jeg har tittet på Mr. Muckelroy, og det var jo svært imponerende! Det er jo noen "sånne" bassister for tiden, som drar bassen inn i landskap der den aldri har vært før. Tøffe greier, selv om sånt tar for mye tid for meg å begynne å pønske på i min høye alder. Jeg for konsentrere meg om å snappe opp litt av melodiøsiteten til Jeff Berlin, heller. :D

Har ikke fått kikket på Paul Jackson enda, men Steve Bailey-videoene syntes jeg var bare sånn passe. Han gjør mye stilig, men sånne "bass-klinikker" på NAMM og tilsvarende blir som oftest litt for spesielle for meg. :)

Men mye bra alt i alt, og gratis, ikke minst! :)

EDIT: Bill Clements!!!! Wow! :)

Edited by MrWalker
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.