Web Analytics
Jump to content

Trenger tips til rekvisitainnkjøp i Arendal eller omegn


ProdigalGuitarist
 Share

Recommended Posts

Hei,

er på ferie i Arendal og tok med meg en gitar så jeg skulle ha noe å klimpre på i sola. Tenkte jeg skulle plukke opp en MS2 når jeg kom ned hit, og hadde visst ikke plekter i kassa likevel. Siden jeg ikke er så veldig kjent her nede, ville det vært fint om noen kan komme med tips til hvor jeg kan finne noe slikt? :-)

Cheers!

Link to comment
Share on other sites

Fant frem til både musikkhjørnet i Arendal og han karen i Grimstad, pluss enda ei sjappe i Arendal - som riktignok ikke hadde VELDIG mye til gitarister, noen plektre, strenger og slikt bare... de var derimot VANVITTIG hyggelige der, så jeg endte opp med å kjøpe et par tabs bøker der rett og slett fordi de fortjente litt businesss. Schlagerkompaniet eller noe slikt heter de.

Musikkhjørnet er noe bortimot den minst serviceinnstilte musikksjappa jeg har satt mine bein i, selv om de hadde et par tøffe økser og litt stæsj fikk jeg rett og slett ikke lyst å bruke noe penger der.

Når jeg endelig endte opp i Grimstad fikk jeg DAGENS handleopplevelse. Kom inn like før stengetid i sikkert 30 grader, og ble behandlet som kongen selv av en som VIRKELIG kunne sakene sine! MS2 hadde han ikke, derimot var han kjapt fremme med Fender sitt alternativ, og gav meg en fin pakkepris på den, kabler og en haug plektre.

Min anbefaling er da som følger, for de som er i denne regionen og trenger no' stæsj: stikk til Grimstad ;)

Link to comment
Share on other sites

Samma her, hver bidige gang jeg er på Musikkhjørnet er den instrument avdelinga stengt, fordi han som styrer inne er "i Oslo og henter varer". Ingemann derimot. ;)

Var nettopp der borte med øksa mi og skulle ha den på service, men så ombestemte jeg meg for å spare pengene til pedal, men han ordna strengehøyden og smurte den gratis allikavel han. (: Også for et halvt år sida bytta han pickuper i Les Paul'en gratis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.