Web Analytics
Jump to content

Er litt rastløs....


karl_nybegynner

Recommended Posts

Hei folkens

Har lyst å lage noe selv som kan være nyttig utsyr til gitarene eller ampen.

Noen forslag?

Har tenkt på en kasse til ampen, lage en spiral ledning som Automats bare for moroskyld osv.

Bare for å ha noe å gjøre. Er ikke så farlig om det ikke fungerer 100%, men plutselig gjør det kanskje det... (!?)

Det må ikke være noe dyrt....

Forslag?

Link to comment
Share on other sites

lag en killswitch på gitaren din

Killswitch? :blink:

switch som jør at det ikke blir noe lyd...om du har en les paul eller sg eller whatever med 2 volumkontrol, så skrur du ned den ene volumkontrollen, og switcher mellom pickupene :P blir det samme effekt

buckethead har en slik på gitaren(e) sin(e)

Link to comment
Share on other sites

Du dreper mennesker med hver tone du spiller!

nei, det er Metalzone...

Nope, det er når John Petrucci går opp i World Domination-mode og spiller 4 milliarder noter i sekundet.

Sitat Petrucci: "But I don't really do that a lot, cause, well, people die." (ikke ordrett)

Edited by Baron Ereksjon
Link to comment
Share on other sites

Stikk innom Clas Ohlson, og kjøp en bryter med tre posisjoner og tre poler. Så mekker du deg en bryter mellom potene dine der du kan velge mellom tre posisjoner:

-normal, med volum og tone

-mute, ingen lyd

-bypass - volum/tone kobles ut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.