Web Analytics
Jump to content

Magnet Konsert


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

I morra er det MAGNET konsert på rockefeller! Jeg gleder meg som 3 unger kl 11.00 på julaften , 4 gamle mennesker som SNART får automatisk rullestol , 6 kameler som snart får vann , 2 kommende oljesheiker akkurat idet drillen går ned i bakken og 1 George W. Bush den dagen det ble offisielt at han hadde klart å jukse seg inn i det Hvite Hus..

Noen andre som skal?

Noen andre Magnet fans her?

Wee!!

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Som kjent var jeg da på Magnet (og Jim Stärk) sin konsert i går .

Kvelden starta med Jim Stärk , hadde ikke hørt noe av dem før , men hørt OM dem . De spilte et relativt chillout set , og det var stemnings-oppbygger lissom . (det kuleste var oppsettet til keys karen i bandet . Rhodes mark 1 , Rhodes mark 2 , Wurlitzer , en slags orgellignende greie med SVÆR leslie , Yamaha el-flygelgreie fra 70-tallet og en Space Ekko :) GROMT)

De spiller settet sitt og går av ..

Så komer vår alles kar , Even Johansen aka MAGNETEN inn på scenen. Til STOOOR Jubel .

Med seg har han en av de beste trommisene jeg har hørt (iallefall med norsk opprinnelse.) Han er trommis i Ralph Meyers og er 19 år bare . HELT sjukt , aldri sett en trommis med så mye følelse i spellinga si... RÅTT

Magnet spiller et sett som er helt rått. Han spiller igjennom nesten hele On Your Side , godplata. Han synger like bra som på plata , og han gjør mye kul samplinglooping med lapsteelen sin . Herregud den karen kan spille lapsteel .. (sjekk vg.no og dere finner en video der han sitter å looper osv med en lapsteel , helt RÅTT)

Hele greia er veldig stemningsfull , veldig kult , publikum er med hele veien,og magnet er god til å kommunisere med oss . Kuleste var , når kona hans ringte han midt i en sang . Hun fikk si hei til alle gjennom micen :P .. hehehe ..sjukt ..

Det var en av de kuleste konsertene ever , så sinnsykt stemning ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

skal se.. tror jeg bare har sånn snarvei . men om du tar kontakt over msn eller irc kan jeg sende deg den.da kobler den rett opp ...

Vet ikke hva trommmisen heter..

De gratis mp3ene på siden er bra , men det finns bedre magnet ..

Jeg anbefaler virkelig alle å kjøpe On Your Side , mer enn jeg anbefaler dem å kjøpe vai-skiver . Det er musikk som GIR deg noe ..

gi magneten en sjangs ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.