Web Analytics
Jump to content

Gitarister som spiller bass


Leonard
 Share

Recommended Posts

Lurte på en liten ting. Er det mange gitarister her som spiller bass?

Har fått det opp for meg at det er mange gitarister som ender opp med å spille bass i band fordi det er for mange gitarister.

Det virker som det er sånn bassisten blir til:p Gitarister som ikke får spill gitar :P

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 37
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

B)B)B)B)B)B)B) jeg er ikke noe god på bass selv... kan spille fort, men da må jeg ha plekter,,, og jeg mener de som spiller fort på bass med plekter ikke er bassister... skal man spille bass må man spille med fingra(H) B)
Link to comment
Share on other sites

Off-T: Jeg tro jeg har funnet ut hva (H) betyr. (H)emma.

On-T:

Har en bass selv, og synes det er morsomt å spille. Når vi kjeder oss på øvinger bytter vi litt på instrumenter, så da får jeg prøvd meg litt. Har vært bassist/vokalist i et band, men det snakker vi ikke så høyt om.

Det er nok noen gitarister som slår seg over på bass, men jeg vil heller si at det er fordi de finner bass morsommere enn det at de er dårligere. Hvis det var slik at bassister var dårlige gitarister, så hadde Johnny Cash spilt bass.

Link to comment
Share on other sites

har flytta meg mer og mer over på bass det siste året ja. begynte litt på folkehøgskole, litt mer på musikkvitenskap, og nå er det bare bass i band. trur det passer meg bedre, på mange måter, pluss at man blir utrolig mye mer ettertrakta som bassist.

det jeg har merka best er hvor utrolig mye mer som ligger i det instrumentet enn hva jeg trodde når jeg begynte, både teknisk og kreativt. det siste året har jeg øvd mer bass enn gitar, men nå har jeg nesten inntrykket av meg selv som en dårlige bassist enn jeg hadde når jeg begynte aktivt, pga jeg har skjønt hvor mye som ligger i instrumentet.

speller for øvrig med plekter i ett band, og fingra i et annet. hvert til sitt bruk..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.