Web Analytics
Jump to content

Overhaling av gitar


Coff

Recommended Posts

Som topic sier.

Jeg fikk et prisanslag på 300,- for halsjustering, intonering, strengehøydejustering, pussing av bånd, oljing av gripebrett.

Er dette OK pris? Jeg syns det hørtes rimelig ut for "ny" gitar...

Link to comment
Share on other sites

Tror nok jeg bør ta en tur til butikken i lunsjen i morgen og "bestille time" og sånn... jeg testa en maken gitar som min, dog 2006-modell, og den var nooooen hakk bedre å spille på. Får håpe gitarreparatøren kan skifte bånd også, et av båndene har fått en uforklarlig bulk...

Link to comment
Share on other sites

Tror nok jeg bør ta en tur til butikken i lunsjen i morgen og "bestille time" og sånn... jeg testa en maken gitar som min, dog 2006-modell, og den var nooooen hakk bedre å spille på. Får håpe gitarreparatøren kan skifte bånd også, et av båndene har fått en uforklarlig bulk...

Eg leverte strat'n min inn til full overhaling ved Hagströms verksted. Gitaren var som ny etterpå. B) Absolutt verdt å gjere ein gong i året, er mi meining.

Link to comment
Share on other sites

Da burde jeg levere den til 11 overhalinger, siden jeg ikke har overhalt den i løpet av sine 11 år...

[shame]on me[/shame]

Edited by Raven
Link to comment
Share on other sites

En gitar som må til overhaling hvert år er garrantert ikke verdt prisen du betalte for den. Jeg har hatt min i 2,5 år nå og har ikke hatt noe problem med den. Strat'en min som er 7 år gammel begynner å bli dårlig intonert, det er alt.

Link to comment
Share on other sites

Gibson Les Paul Studio. Den er nok verd noen kronasjer i justeringer i ny og ne. Men den er ikke grusomt skakk eller dårlig intonert.

kordan i vide verden klara ein å få ein gitar uintonert på so kort tid?? kosta jo dyyyyrt på hagstrøm å intonere... 500 fø kun intonering og 1000 for overhaling meina eg jarle sa... ein gong i året kan no kosta litt om ein har (som meg) fleire gitara... :o

Edited by Wylde Thing
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.