Web Analytics
Jump to content

Strømforsyning!?


Guest
 Share

Recommended Posts

Jeg kjører stort sett alle greiene mine jorda og med en strømforsyning hver, men av og til smitter støy fra lysrør osv. gjennom adapterene og inn i lyden min! Noen som har tips om strømforsyninger som kan levere til opp til sju-åtte pedaler og som er godt skjerma sånn at jeg ikke må lete etter stikkontakter som ikke går på samme krets som lysene eller andre ting som forårsaker støy?..

Carl Martin har en som ser interessant ut! JD DC Brick også forsåvidt..

Link to comment
Share on other sites

Terrafanatica:

Jeg anbefaler deg å kjøpe en PedalPower om du sliter med sånt. Der har du isolerte uttak og vil slippe alle sånne ting som det der. En DC Brick er egentlig bare en jævlig dyr daisychain, og det vil nok ikke hjelpe da isolasjonen i den ikke er veldig forskjellig fra den i et vanlig adapter.

Jeg ville heller sett på hvordan du kablet det før du begynner å rote med hva av lysrør som påvirker støyen på gulvet.

Link to comment
Share on other sites

Egentlig så er jeg kjempefornøyd med riggen min! Den er rimelig tysssst, men nå ligger det en del pedaler i programmet, og skal jeg først kjøpe strømforsyning så hvorfor ikke putte litt ekstra penger i både de og forsyninga sånn at jeg får true bypass og vet at så lenge jeg har plugga hele skiten inn i jord så har jeg stort sett gjort mitt for å ikke høres ut som om jeg leter etter P2 på mellombølgen..

Viktig poeng er at jeg er utstyrsfrik, og selv om jeg ikke har god råd så eier jeg ikke hemninger når innkjøpene skal gjøres.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.