Web Analytics
Jump to content

Skal lage flight:


LTBR
 Share

Recommended Posts

Skal lage meg en flight til to topper og en skuff for div utstyr. Har en genial plan:) Noen som vet hvor man får kjøpt hjørnebeslag, håndtak og hjul BILLIG på nett. Vet at Rufo selger men de er jo svindyre.

Noen som vet hvor man får kjøpt noe som ligner på trekket som er på Marshall sine kabinett?

Planen er som følger: skal lage en flight som ligner mest mulig på et 1960B kabinett, det skal ha plass til to topper + diverse. Da kan jeg bruke flighten under mitt 1960A kabinett under gigs, og vips så ser det ut som om jeg har et fullstack på scena, hehe............. Kanskje harry vil mange si, men jeg skal iallefall prøve. Synes det høres jævlig lurt ut jeg:)

Link to comment
Share on other sites

Noen som vet hvor jeg kan skaffe et lignende "trekk" som er på marshall kabinettene? Tenker da ikke på nettingen i front, den har jeg, men det som er i rundt ellers på kabinettet. Hvordan legger man ut bilder på dette forumet? Tror dette blir et bra prosjekt :D

Edited by www.dynamite.name
Link to comment
Share on other sites

Da kan jeg bruke flighten under mitt 1960A kabinett under gigs, og vips så ser det ut som om jeg har et fullstack på scena, hehe.

Det kommer vel til å se ut som du har fullstack uten topp da :blink:

Og hva slags matreale har du tenkt å bygge kassa av?

Edited by Æljen
Link to comment
Share on other sites

Det kommer vel til å se ut som du har fullstack uten topp da???????

Skjønte ikke den jeg, skal jo ha den ene toppen øverst selvfølgelig. Jeg har brukt vanlig hobbyplank med dobbel forsterking. Skal poste noen bilder snart.

Link to comment
Share on other sites

Hehe, jeg skal det!! Er det jeg som er så dårlig til å forklare eller????????????:) Det er en flight for mine to topper, men den skal se ut som et kabinett, så da kan den stå på scena i stedenfor å kaste den på et bakrom eller noe + at det da ser ut som om jeg har et fullstack, comprende? Den ene toppen er backup, mens den andre skal taes ut og settes heeeeeeeeeeeelt opp på toppen av stacket :D

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

På tide å oppdatere med litt bilder av prosjektet mitt som er ferdig for lenge siden. Forøvrig en genial ide synes jeg :D

Det nederste er en flight med plass til 2 topper, den har ganske enkelt en luke på baksiden=tøffere på scena + at man slipper å kaste flightene på bakrommet.

Kommentarer ?

post-1183-1159954514_thumb.jpg

Edited by www.dynamite.name
Link to comment
Share on other sites

Veldig god idé! Den 'cab-flight'en må være ganske tung? Har den hjul? Ser ut som du brukte heltre furu? Uansett bra jobba.

Selv holder jeg på med et kabinett som har plass til toppen inni, slik at under transport så funker kabinettet som en flight. Riktignok burde jeg ha kabinettet inni en flight så vet ikke hvor praktisk det ender opp med å bli.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Så sinsykt tøft ut.

Har etpar enkle spørsmål: Hvor får du tak i "nettingen?

Har et Marshall stack fra 88 på dealern og er et rift forran i kabinettet,

det jeg lurer på er om det er enkelt og trekke det om?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.