Web Analytics
Jump to content

Bass + forsterkere = null lyd


Burro
 Share

Recommended Posts

Hallo folkens! Litt nervøs ettersom dette er mitt første innlegg og greier og greier..

Uansett! Jeg vurderer sterkt å kjøpe en veteran av en bass - En Warwick Thumb fra 1986. Denn sjeldenheten er grom å spille på og låter nydelig - bare det at den ikke låter i det hele tatt.

Prøvde nemlig å koble den på hjemmeampen min - en Wahsburn SX 30B, men får ingen lyd i det hele tatt. Det vil si - jeg har en intens humming i tre sekunder før all lyd blir borte. Hvis jeg kobler raskt ut og inn igjen skjer akkurat det samme...

Bassen har en temmelig sliten jackoutput, men tror ikke det er dette; får tross alt nok av lyd på andre forsterkere. Lurer på om ampen ikke takler alt signalet? Jeg har en Washburn T24 med passiv elektronikk. Kanskje Washburn bare lager "passive" instrumenter, ja for Warwicken har i hvert fall aktiv elektronikk!

Håper noen kan hjelpe meg!

Link to comment
Share on other sites

Velkommen Burro :)

Gammel Warwic høres fett ut, selv om jeg personlig bare liker streamerne da.

Jeg ville trodd det var et problem med bassen, men hvis den virker på andre forsterkere synes jeg det var litt rart...

Link to comment
Share on other sites

Først og fremst må jeg takke for svar...

Jeg vet ikke om batteriene er gamle, men som AXL sa, så funker bassen på andre forsterkere!

Noen som vet om noen som vet?! (andre forum etc.)

Prøv en annen kabel...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.