Web Analytics
Jump to content

Nytt Muse album!


Cerpin Taxt
 Share

Recommended Posts

Woho, nå er snart tiden inne for nok en skive stappet med rariterer og kuriositeter.

3. Juli er dagen. Gled dere. Har selv hørt skiva en gang, og det er mildt sagt en variert skive. Alt fra techno til jazz og surf-rock finnes fordelt på den skare timen albumet varer.

Det er også Muse's mest proggy album. Mange av låtene er noen spesiell struktur, og forandrer seg stadig uten at det blir drøyt eller langtekkelig. Produksjonen er gjort av Rich Costey, og alt høres fantastisk ut. Masse backingvokaler, synther, og selvfølgelig heavy fuzz bass. Det er det mest overdådige de har gjort så langt vil jeg påstå, men også det beste siden Origin of Symmetry.

Musikalsk er det også ganske imponerende. Åpningslåta "Take A Bow" skifter toneleie ca. hvert 10. sekund noe som er ganske spesielt for et såpass kommersiellt band som Muse.

For de som er interessert har jeg en link til den første amerikanske singelen deres "Knights of Cydonia", som høres ut som surf-gitaristen Dick Dale blir jaget av romvesner på en hest gjennom ørkenen.

Surf-prog med andre ord. Og en dæsj "episk country". Vil anbefalle alle til å høre hele greia, da alt forandrer seg halvveis i låten, og går over i et av de mest cheesy riffene siden slutten av "Bohemian Rhapsody".

Last ned låta her: http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...9ECDAC32762EDA1

eller hør den her: www.myspace.com/muse

Link to comment
Share on other sites

Er ikke spesielt fan av Absolution jeg også. Litt for kjedelige låter, og glissen produksjon.

BHAR derimot er mye mer spennende. Nesten alle låtene forandrer seg med nye arrangeringer, instrumenter, seksjoner, osv. Det er det mest proggy de har, også det mest varierte. Åpningslåta Take a Bow er helt fantastisk, og mye bedre enn hele Absolution til sammen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.