Web Analytics
Jump to content

multi effekter


johannes
 Share

Recommended Posts

fant ikke noen egen tråd om akkurat dette emnet så derfor spør jeg: er det lurt å kjøpe multi effekt pedal? fant det litt mistenkelig at en digi tech(rett skrevet?) multieffekt pedal kostet mindre enn en egen vreng pedal.

noen som har peil??

Link to comment
Share on other sites

Det kommer veldig ann på hvor du er som gitarist. Er du veldig opptatt av hvordan gitarlyden din er, og har et veldig klart syn på hva som er "din lyd", er pedaler eller rack-monterte effektprosessorer veien å gå.

Om du kanskje ikke har spilt så lenge, og ønsker mange forskjellige lyder, er situasjonen litt annerledes. Et multieffektbrett er veien å gå om du ønsker muligheten til å lære litt om hva de forskjellige effektene gjør, samt hvordan du kan integrere dem i lydbildet ditt.

Pedaler gir stort sett bedre lyd, men også dette avhenger av hva du har av gitar og forsterker. Et multieffektbrett kan være like bra lydmessig på en rimeligere transistorforsterker som enkelt-pedaler.

Personlig syns jeg bare det at du stiller spørsmålet indikerer at du nok ville ha mer glede av et multieffektbrett å leke deg med ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.