Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

multi effekter


Anbefalte innlegg

fant ikke noen egen tråd om akkurat dette emnet så derfor spør jeg: er det lurt å kjøpe multi effekt pedal? fant det litt mistenkelig at en digi tech(rett skrevet?) multieffekt pedal kostet mindre enn en egen vreng pedal.

noen som har peil??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer veldig ann på hvor du er som gitarist. Er du veldig opptatt av hvordan gitarlyden din er, og har et veldig klart syn på hva som er "din lyd", er pedaler eller rack-monterte effektprosessorer veien å gå.

Om du kanskje ikke har spilt så lenge, og ønsker mange forskjellige lyder, er situasjonen litt annerledes. Et multieffektbrett er veien å gå om du ønsker muligheten til å lære litt om hva de forskjellige effektene gjør, samt hvordan du kan integrere dem i lydbildet ditt.

Pedaler gir stort sett bedre lyd, men også dette avhenger av hva du har av gitar og forsterker. Et multieffektbrett kan være like bra lydmessig på en rimeligere transistorforsterker som enkelt-pedaler.

Personlig syns jeg bare det at du stiller spørsmålet indikerer at du nok ville ha mer glede av et multieffektbrett å leke deg med ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.